Ευχαριστημένος ο Μάτνζιος με τη νίκη στο Αγρίνιο – Αποθέωσε δύο παίκτες του Άρη – Ατάκες για ροτέισον (ΒΙΝΤΕΟ)


Ευχαριστημένος ο Μάτνζιος με τη νίκη στο Αγρίνιο – Αποθέωσε δύο παίκτες του Άρη – Ατάκες για ροτέισον (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Οι Κίτρινοι πήραν άνετη νίκη στην έδρα του Παναιτωλικού και ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του στάθηκε στις εμφανίσεις δύο ποδοσφαιριστών του, αλλά και στις επιλογές της ενδεκάδας.

Άκης Μάντζιος: Απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του ματς, ο Έλληνας τεχνικός όπου στάθηκε τόσο στο ροτέισον που έγινε, όσο και στους φορμαρισμένους Σαβέιρο και Μοντόγια.

«Κάναμε μία πολύ καλή και σοβαρή εμφάνιση. Φαίνεται και από το σκορ. Είμαστε καινούργια ομάδα που δουλεύουμε πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα, έχουμε όμως πολλούς τραυματίες, με τραυματισμούς δύσκολους. Και σήμερα είχαμε προβλήματα, αλλά βάζοντας κι άλλα παιδιά στην ομάδα δείχνουμε καλύτερο πρόσωπα. Και στα παιχνίδια που αυτοκτονήσαμε με Λαμία και Τρίπολη είχαμε καλή εικόνα με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο με τον Αστέρα. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς».

Για το ροτέισον: «Ανταποκρίνονται καλά τα νέα παιδιά, κάθε βδομάδα βλέπουμε έχουμε και έναν διαφορετικό πρωταγωνιστή. Ο Σαβέριο είναι καλός παίκτης μας έλειψε, καταπληκτικός παίκτης είναι και ο Μανού. Θέλαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα, να μοιράσουμε τον χρόνο ενόψει της Τετάρτης. Ο Μοντόγια μας δίνει λύσεις, το έκανε και σήμερα που έπαιξε στον άξονα», είπε ο Άκης Μάντζιος.

  Ατάκες Ομπράντοβιτς για Παύλο, Δημήτρη και το 7ο του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησε με άλλη ομάδα ο Μπρινιόλι – Τρικ Αλαφούζου να τον… ξεσκεπάσει – Έλληνας Νο1 για διάδοχος!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: