"Μεγαλύτερο ταλέντο ο Τζίμας από Κωνσταντέλια" – Το μεγάλο κέρδος του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν


“Μεγαλύτερο ταλέντο ο Τζίμας από Κωνσταντέλια” – Το μεγάλο κέρδος του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν


Διαφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ και ο Ρουμάνος τεχνικός έχει σίγουρα λόγους να χαμογελάει.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Για τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, με τον ίδιο να τονίζει ότι μέχρι στιγμής η ομάδα έχει σκοράρει 80 γκολ χωρίς να έχει τον μεγάλο φορ, ενώ αναφέρθηκε και στον Τζίμα.

«Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά υπάρχει μία ανησυχία για ντέρμπι που ακολουθούν. Σε δύο εβδομάδες έχουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ είναι στη φάση… του ποπ κορν, βλέπει τους άλλους να τρώγονται μεταξύ τους και εκείνος έχει πιο βατά παιχνίδια. Το συνδυαστικό του ποδόσφαιρο είναι συναρπαστικό. Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει 80 γκολ, και είμαστε μέσα Ιανουαρίου, χωρίς να έχει τον κίλερ στην επίθεση.

Έβαλε γκολ ο Μεϊτέ που δεν βλέπει ποτέ εστία. Ο Τζίμας, όντως, είναι καλύτερο ταλέντο στην ηλικία του από τον Κωνσταντέλια στην ηλικία του Τζίμα. Δεν μιλάμε, βέβαια, για δύο απλά ταλέντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Τζίμας, που πηγαίνει ακόμα σχολείο, είναι σε υψηλά στάνταρ. Ο Μεϊτέ ήταν κορυφαίος. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αρκετές φάσεις από τα στημένα. Η διαχείριση του χρόνου έγινε όπως το υπολόγιζε ο Λουτσέσκου, αφού και αυτό παίζει το ρόλο του.

Τα ντέρμπι είναι άλλα παιχνίδια, αλλά σε αυτά τα μικρομεσαία δείχνει πως μπορεί να βάλει 2-3 γκολ παραπάνω από όσα μπορεί να δεχθεί από τον αντίπαλό του. Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ έχει παιχνίδι, για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ οι άλλοι παίζουν ακόμα για την προηγούμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι προς όφελός του αυτό, γιατί δίνει άλλο ένα ματς, στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμα, αφού παίζει νωρίτερα για τη δεύτερη εγχώρια διοργάνωση», είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε θέση ο Βαρούχας για όλες τις φάσεις του Ολυμπιακού – Δύο τρανταχτά λάθη – Άκυρες οι γραμμές του VAR (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: