
Διπλός “πονοκέφαλος” για Μάντζιο ενόψει ΑΕΚ – Μεγάλη αγωνία για δύο βασικούς
Οι Κίτρινοι προετοιμάζονται ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την Ένωση, για το Κύπελλο, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει να διαχειριστεί αρκετά ζητήματα τραυματισμών.
Άρης: Ματς… τελικό έχουν οι Κίτρινοι κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, όμως ο Άκης Μάντζιος έχει να διαχειριστεί μεταξύ άλλων και δύο… πονοκεφάλους μιας και ο Χούλιαν Κουέστα έμεινε εκτός, με τον Παναιτωλικό, λόγω προβλήματος στη μέση, ακολουθεί θεραπεία, ενώ τη Δευτέρα (15/1) έκανε ατομικό.
Πλέον η συμμετοχή του Ισπανού στο Άρης – ΑΕΚ είναι στον… αέρα και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Τρίτης (16/1), ενώ την ίδια μέρα ο Άκης Μάντζιος θα έχει ξεκάθαρη εικόνα και για την κατάσταση του Μπρίγκερ Βερστράτε, που έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης τη Δευτέρα (15/1) και εκτός απροόπτου για δώσει το παρών στην αναμέτρηση ρεβάνς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από Γουέστ Χαμ τζάμπα στον Ολυμπιακό, τον έδιωξαν και τώρα πωλείται 5 εκατ. – Διπλή… κλοπή από ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Φουστέρ: “Αυτό κάνει πραγματικά ξεχωριστό τον Ολυμπιακό”! (ΦΩΤΟ)
-
Σχόλιο φωτιά από Μιαούλη για Μελισσανίδη, Ηλιόπουλο και Αλμέιδα!
-
Κατσαρός για το αν διαλέγουν ματς στον ΠΑΟ: “Μέσα στην ομάδα θεωρούν…”