Ετοιμάζει αλλαγή με Αράο ο Τερίμ ενόψει Ολυμπιακού – Άμεσες οι εξελίξεις με Ούγκο


Ετοιμάζει αλλαγή με Αράο ο Τερίμ ενόψει Ολυμπιακού – Άμεσες οι εξελίξεις με Ούγκο


Διαφ.

Οι Πράσινοι προετοιμάζονται για τη ρεβάνς κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Τούρκος τεχνικός έχει κάνει τις πρώτες σκέψεις του σχετικά με τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει.

Παναθηναϊκός: Για τα τελευταία νέα των Πρασίνων ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, επισημαίνοντας αρχικά το πόσο σημαντική είναι η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, επισημαίνοντας ότι η μόνη επιλογή που έχει ο Φατίχ Τερίμ για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Σπόραρ.

Παράλληλα σημείωσε ότι από την προπόνηση της Τρίτης (16/1) θα διαπιστωθεί εάν θα είναι στην αποστολή οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, αλλά και ο Βέρμπιτς, ο οποίος στο ματς με την ΑΕΚ είχε ενοχλήσεις, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σκέψεις του Τούρκου τεχνικού για την ενδεκάδα.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε ότι είναι και πάλι πολύ δύσκολο να εκτιμηθεί ποιοι θα ξεκινήσουν, ωστόσο με δεδομένο ότι έχει αποθεραπευτεί ο Σένκεφελντ και η απόκτηση του Ακαϊντίν έχει φέρει λύσεις στο κέντρο της άμυνας, o Αράο να είναι πολύ πιθανό να μεταφερθεί στο κέντρο.

  Επιβεβαίωση sportdog για Σαββίδη και Νέα Τούμπα - Σπίτι του ο ΠΑΟΚ το 2026

Όσο για τις μεταγραφές ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει τερματοφύλακα, με την υπόθεση του Βίτορ Ούγκο να έχει εξελίξεις, αρνητικές ή θετικές, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από Γουέστ Χαμ τζάμπα στον Ολυμπιακό, τον έδιωξαν και τώρα πωλείται 5 εκατ. – Διπλή… κλοπή από ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: