Όνομα-έκπληξη για τα χαφ – Δεν έχει ξαναγραφτεί – Αποκάλυψη για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)


Όνομα-έκπληξη για τα χαφ – Δεν έχει ξαναγραφτεί – Αποκάλυψη για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Ένα καινούργιο όνομα έκανε την εμφάνισή του στα “ερυθρόλευκα” ρεπορτάζ, καθώς ο ατζέντης του παίκτη υποστηρίζει πως οι Πειραιώτες παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ολεξάντρ Πικαλιόνοκ, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζέρ του.

Πρόκειται για 26χρονο χαφ, ο οποίος παίζει κυρίως ως οκτάρι, αλλά μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα, με τον Κοσταντίν Νεστερένκο να τονίζει πως η Ντρίπρο θα διατηρήσει στο ρόστερ της τον ποδοσφαιριστή και από το καλοκαίρι θα μπει σε διαπραγματεύσεις για την πώλησή του.

«Αυτή τη στιγμή ο Ολεξάντρ είναι παίκτης της Ντνίπρο. Έχουμε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου ότι θα εξετάσουμε διάφορες επιλογές για τη συνέχιση της καριέρας του Πικαλιόνοκ το καλοκαίρι. Αυτή είναι μια λογική εξέλιξη των γεγονότων, γιατί η Ντνίπρο αυτή τη στιγμή αγωνίζεται για το πρωτάθλημα και ο σύλλογος δεν θα ήθελε να αποχωριστεί έναν από τους αρχηγούς του. Αυτή είναι η κατάσταση ως τώρα. Υπήρξαν ορισμένες επαφές, αλλά χωρίς ξεκάθαρες λεπτομέρειες, με πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, ανάμεσά τους οι Τζιρόνα, Μόντσα, Μπεσίκτας, Ολυμπιακός και άλλοι. Υπήρχαν επίσης επαφές με συλλόγους του MLS, πρωταθλήματα Πολωνίας και Ουκρανίας. Όταν υπάρξει πρόταση θα μιλήσουμε αναλυτικά», τόνισε χαρακτηριστικά στο “tribuna. com”, βάζοντας και τον Ολυμπιακό στο κόλπο.

  Θέλει νίκη με Ολυμπιακό ο Καυρπίδης - Οι ατάκες στους παίκτες του Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε… νέο Μέλμπεργκ και “σκάει” 3.5 εκατ. ο Ολυμπιακός – Άλλο επίπεδο μαζί με Κάρμο – Παζάρια για το 80%!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: