Αποκάλυψη Κοτζιά: ''Έχει 2-3 υποψήφιους ο Παναθηναϊκός – Μετά τις 7 Φλεβάρη δεν μπορείς να κάνεις τίποτα''


Αποκάλυψη Κοτζιά: ”Έχει 2-3 υποψήφιους ο Παναθηναϊκός – Μετά τις 7 Φλεβάρη δεν μπορείς να κάνεις τίποτα”


Διαφ.

Οι πράσινοι ψάχνουν παίκτη στην αγορά, όπως ανέφερε ο Τόλης Κοτζιάς.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει αισθητά στην Ευρωλίγκα και ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει τον τελευταίο κρίκο που θα προστεθεί στην ”πράσινη αλυσίδα”. Ο Τόλης Κοτζιάς αποκάλύψε πως το Τριφύλλι εξετάζει ορισμένους παίκτες και τόνισε πως ό,τι είναι να συμβεί, θα γίνει μέχρι τις 7 Φλεβάρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο δημοσιογράφος:

”Ο Παναθηναϊκός έχει ένα καράβι χρήματα οπότε μπορεί να πάρει παίκτη. Οι παίκτες μπορούν να είναι και από την Κίνα. Έχει 2-3 υποψήφιους. Πάντα κοιτάει. Τα τεράστια σωματεία πάντα έχουν επιλογές και παρακολουθούν τι γίνεται, παρακολουθούν την αγορά. Έχει ολόκληρο επιτελείο, δεν μπορεί να μην ξέρουν τι γίνεται ο Παναθηναϊκός, εδώ ξέρει τι γίνεται το Κακοσάλεσι, δεν θα ξέρει ο Παναθηναϊκός; Έχουν 2-3 ονόματα που πάντα κοιτάνε, στην αγορά θα αντλήσεις παίκτη ή από το NBA, από τους παίκτες που είτε κόβονται τώρα, είτε είναι διαθέσιμοι.

Υπάρχει το πρωτάθλημα της Κίνας, υπάρχουν πρωταθλήματα που υπάρχουν παίκτες όπως στη Τουρκία και την Γαλλία που μπορούν να σου κάνουν την δουλειά. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει παίκτη που να είναι σούπερ σταρ ή να πρέπει να σηκώσει το βάρος. Ψάχνει έναν συμπληρωματικό παίκτη για να γίνει κάτι και πάθει καμιά ζημιά. Να έχει φυλαγμένα τα νώτα του γιατί μετά τις 7 Φλεβάρη είπαμε ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα”.

  Έσκασε μεταγραφή στον μπασκετικό Ολυμπιακό - Ανακοίνωση μεσημέρι Σαββάτου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: “Σχέδιο Ολυμπιακού να διακοπεί ο αγώνας – Θα έρθει να κάνει τα καραγκοζιλίκια του τώρα που…”

Δείτε το βίντεο:


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: