Στον «αέρα» προπονητής της Euroleague – Δύσκολα θα προλάβει τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)


Στον «αέρα» προπονητής της Euroleague – Δύσκολα θα προλάβει τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Δέχεται κριτική και τα πράγματα δεν είναι υπέρ του.

Ο Λουίς Αρμπαλέχο, o αθλητικός διευθυντής της μπασκετικής Βαλένθια, μίλησε για την κριτική της ομάδας και του προπονητή, Άλεξ Μουμπρού.

Οι φίλαθλοι των νυχτερίδων έχουν αρχίσει και γιουχάρουν και ο Λουίς Αρμπαλέχο, ζήτησε από τους οπαδούς ότι εάν πρέπει να επικρίνουν να το κάνουν στο τέλος των αγώνων.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι η φιγούρα του προπονητή, Μουμπρού προκαλεί κριτική από μέρος του κοινού και είπε ότι η μεταχείριση που δέχεται τον πληγώνει. Ακόμη, πρόσθεσε ότι, αν και δεν μπορεί να εγγυηθεί τη συνέχειά του μέχρι το τέλος της σεζόν γιατί δεν μπορεί να γίνει στον επαγγελματικό αθλητισμό, είναι ευχαριστημένος από τη δουλειά του και θα ήθελε να συνεχίσει.

“Ένας προπονητής εκτίθεται στην απόλυση ή μπορεί να πληρώσει τη ρήτρα του και να φύγει. Η συνέχειά του δεν είναι εξασφαλισμένη, αλλά θα ήθελα πολύ να συνεχίσει, να κερδίσει τίτλους.  Το να είσαι προπονητής στη Βαλένθια είναι πολύ περίπλοκο”, είπε.

  Πρωτοσέλιδο στην Ώρα ο Ολυμπιακός! "Ο Άρης έκανε μια χαψιά τον ΟΣΦΠ" (ΦΩΤΟ)

Η Βαλένθια αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στις 8 Φεβρουαρίου και μάλλον δύσκολα θα έχει αντέξει ως τότε ο Μουμπρού στον πάγκο της ισπανικής ομάδας.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: