Ατάκα-"φωτιά" λίγες ώρες πριν από τη ρεβάνς! "Η ΑΕΚ δεν έχει την περσινή ένταση – Πολύ καλό εργαλείο ο Νταρίντα"


Ατάκα-"φωτιά" λίγες ώρες πριν από τη ρεβάνς! "Η ΑΕΚ δεν έχει την περσινή ένταση – Πολύ καλό εργαλείο ο Νταρίντα"


Διαφ.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Κώστας Νεμπεγλέρας, μιλώντας για την ρεβάνς του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα έχει καταφέρει να βρει και γκολ αλλά να είναι και πολύ καλός αμυντικά. Οι μεταβάσεις στην άμυνα αλλά και οι μεταβάσεις προς στην επίθεση έχουν βελτιώσει πάρα πολύ τον Άρη και για αυτό βλέπουμε αυτή την εικόνα. Και ο Μορόν και ο Σουλειμάνοφ είναι δύο παίκτες που μαζί με τον Νταρίντα είναι κομβικοί».

Για την ΑΕΚ και τις διαφορές που παρουσιάζει σε σχέση με την περσυνή σεζόν: «Δεν έχει την ένταση που είχε, σίγουρα δεν ξέρουμε αν είναι κόπωση. Αλλά γενικά δεν είναι η ΑΕΚ η περσυνή που ξέφευγε. Θεωρώ ότι διαφορετική στην πίεση. Προσπαθεί να παίξει στο ίδιο στυλ αλλά δεν έχει την ένταση και την ενέργεια που είχε, που σε έπνιγε σαν ομάδα»

Για το στοιχείο που ο ίδιος πιστεύει πως θα κρίνει τη ρεβάνς στο Κλεάνθης Βικελίδης: « Σε αυτά τα παιχνίδια που είναι ντέρμπι, η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα είναι και αυτή που θα πάρει το παιχνίδι. Γιατί είναι οι λεπτομέρειες που κρίνουνε αυτά τα παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες είναι καλές, τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

  Τα highlights από το ιστορικό ματς του ΠΑΟ με Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο(vd)

Νομίζω ότι θα δούμε ένα καλό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες Και οι δύο ομάδες να διεκδικούν την πρόκριση και να κάνουνε γκολ. Πιστεύω ότι θα είναι ένα σφιχτό παιχνίδι, θεωρώ πως θα πάει στο γκολ».

Τέλος, για το αν υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα κάποιος που να ταυτίζεται:  «Ο Άρης έχει τον Νταρίντα που είναι ένα καλό εργαλείο και ο ποδοσφαιριστής που θα ήθελε κάθε προπονητής στα χέρια του».

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: