Νικολογιάννης για Μπακασέτα: "Μεγάλη προσωπικότητα, τεράστια κίνηση ΠΑΟ" – Τι είπε για Ντραγκόφσκι, Ούγκο


Νικολογιάννης για Μπακασέτα: “Μεγάλη προσωπικότητα, τεράστια κίνηση ΠΑΟ” – Τι είπε για Ντραγκόφσκι, Ούγκο


Διαφ.

Το μεταγραφικό του ντεμαράζ συνεχίζει ο Παναθηναϊκός!

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως οι πράσινοι προχωρούν και για την απόκτηση του Ντραγκόφσκι για να καλύψουν το κενό κάτω από την εστία της ομάδας μετά τις εξελίξεις με τον Μπρινιόλι, ενώ διευκρίνισε το πόσο προχωρημένη είναι και η περίπτωση του Βίτορ Ούγκο υπογραμμίζοντας ότι οι οριστικές εξελίξεις ενδεχομένως να προκύψουν ακόμη και σήμερα.

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε -φυσικά- και στην μεγάλη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού που έγινε γνωστή σήμερα το πρωί, αυτή του Τάσου Μπακασέτα. Σχετικά με αυτή υπογράμμισε ότι τόσο η ΠΑΕ όσο και ο παίκτης προσπαθούν να πείσουν την Τραμπζονσπόρ να μην αγωνιστεί στο ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος με την Γαλατά και η ενσωμάτωσή του στους πράσινους να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να τεθεί στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

  Νέα ζωή για Βεζένκοφ και Ελευθεριάδου - Έκαναν ήδη το επόμενο βήμα (ΦΩΤΟ)

«Είναι μια τεράστια κίνηση για τον Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας. Είναι μια κίνηση στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου που ήθελαν οι πράσινοι και μάλιστα με έναν Έλληνα που μπορεί να κάνει διαφορά. Μία κίνηση που δείχνει την επιθυμία της διοίκησης για την κατάκτηση του τίτλου με έναν παίκτη με μεγάλη προσωπικότητα στα αποδυτήρια», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το “χρυσό” συμβόλαιο Μπακασέτα σε ΠΑΟ – Τον έπεισαν τα τηλέφωνα Τερίμ, 1.5 εκατ. μικρότερη πρόταση η ΑΕΚ!

Ακούστε το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη, τι είπε για Μπακασέτα, Ουγκο, Ντραγκόφσκι αλλά και το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: