Για αυτό… τρελάθηκε στο τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Καρβαλιάλ – Αποκάλυψη για αλλαγή Αλεξανδρόπουλου


Για αυτό… τρελάθηκε στο τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Καρβαλιάλ – Αποκάλυψη για αλλαγή Αλεξανδρόπουλου


Διαφ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε στα αίτια του αποκλεισμού από τον Παναθηναϊκό, αλλά μίλησε και για την αλλαγή του Αλεξανδρόπουλου.

Κάρλος Καρβαλιάλ: Εμφανώς προβληματισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Πορτογάλος τεχνικός που αναφέρθηκε στις αιτίες του αποκλεισμού, την αλλαγή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ενώ μια ερώτηση στο τέλος τον έκανε να εκνευριστεί.

Το εάν έχει σκεφτεί το… καταστροφικό σενάριο να μείνει εκτός Ευρώπης ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: Σε σχέση με σήμερα και το παιχνίδι αυτό οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα. Θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να είχε σκοράρει στην αρχή αλλά μετά είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δυστυχώς όταν πηγαίνεις στα πέναλτι αυτό το σενάριο. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο στο Πρωτάθλημα και το Conference League.

Το που κρίθηκε ο αγώνας και την αλλαγή του Αλεξανδρόπουλου: Ο Αλεξανδρόπουλος είναι είναι αλήθεια πώς είχε ενοχλήσεις στα πλευρά. Η αλλαγή του όμως έγινε για τακτικούς λόγους και για να είμαστε πιο επιθετικοί με Ποντένσε και Ναβάρο για να νικήσουμε. Προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε και την άμυνα.

Το ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο α’ μέρος: Δεν συμφωνώ με την παρατήρησή σας. Ευχαριστώ, είπε ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτες ατάκες Αλαφούζου σε Τερίμ – “Έχεις 100 κιλά αρ@@@ια” – Απάντηση του κόουτς για… δώρο!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: