Αποθέωσαν Ναν οι Γκραντ και Βιλντόσα – "Τα όσα έκανε στο NBA μιλούν από μόνα τους" (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Γκραντ και Βιλντόσα αποθέωσαν τον Ναν – Τα επιτεύγματά του στο NBA μιλούν από μόνα τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποθέωσαν Ναν οι Γκραντ και Βιλντόσα – Τα όσα έκανε στο NBA μιλούν από μόνα τους (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Το διαδικτυακό κανάλι της Euroleague παρουσίασε αφιέρωμα για τον Ναν, με τον Αμερικανό να μιλάει για τις πρώτες του εμπειρίες από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα.

Ο Κέντρικ Ναν ανέφερε ότι απολαμβάνει να παίζει για τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι ένας υπέροχος οργανισμός με παθιασμένους φιλάθλους.

Στο αφιέρωμα της Euroleague μίλησαν και ο Τζέριαν Γκραντ με τον Λούκα Βιλντόζα, που αποθέωσαν τον Αμερικανό γκαρντ του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό AKTOR: Το απολαμβάνω, είναι ένα υπέροχο club με υπέροχη ατμόσφαιρα. Έχουμε ένα εξαιρετικό προπονητικό σταφ και οι συμπαίκτες μου είναι υπέροχοι. Όλα είναι πολύ καλά μέχρι τώρα.

Για την εμπειρία του από την Ελλάδα: Η Ελλάδα είναι διαφορετική για εμένα. Αγαπώ την πόλη, έχει υπέροχο φαγητό και καιρό, είναι πολύ καλά.

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: Είναι πολύ παθιασμένοι. Έρχονται κάθε βραδιά να μας βλέπουν να παίζουμε. Έχω υπέροχους συμπαίκτες, είναι ένας εκπληκτικός οργανισμός και σίγουρα το απολαμβάνω.

  Αποθέωση από τον κόσμο για τον ΠΑΟΚ στο Βόλο! Οργανωτής ο Τσάλοφ (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τους στόχους τους: Οι στόχοι μου είναι να κερδίζω στο υψηλότερο επίπεδο και ελπίζω να φέρω ένα πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό και να κυριαρχήσω μέσα στη σεζόν.

Για τον Κέντρικ Ναν, μίλησε και ο Τζέριαν Γκραντ που ανέφερε: Είναι σκόρερ, το ξέραμε και το δείχνει από την πρώτη ημέρα ότι μπορεί να βάλει την μπάλα στο καλάθι. Τα όσα έκανε στο NBA μιλούν από μόνα τους, θα μας βοηθήσει πολύ μέσα στη σεζόν.

Από την πλευρά του ο Λούκα Βιλντόσα, ανέφερε: Νομίζω ότι έχει προσαρμοστεί πολύ καλά, έχει κάνει κάποια εξαιρετικά ματς, είναι εξαιρετικός σουτέρ και πολύ καλός αμυντικός. Απολαμβάνουμε να παίζουμε μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουίζει η πιάτσα για πρώην NBAer στον ΠΑΟ – Αποφασίζει ο Αταμάν – Τα δύο πιο σημαντικά ματς της σεζόν


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: