Αποκάλυψη για Κουλιεράκη και Άιντραχτ – Δεν τελείωσε το… θέμα – Νέα δεδομένα στην υπόθεση


Αποκάλυψη για Κουλιεράκη και Άιντραχτ – Δεν τελείωσε το… θέμα – Νέα δεδομένα στην υπόθεση


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός δημοσιογράφος που ασχολείται με το γερμανικό ποδόσφαιρο, όπου και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον νεαρό στόπερ του ΠΑΟΚ.

Γιώργος Βαβρίτσας: Για την πρόταση της Άιντραχτ για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη μίλησε ο Έλληνας δημοσιογράφος που ειδικεύεται στο γερμανικό ποδόσφαιρο, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Το καλοκαίρι ήρθε στην ομάδα ένας εξαιρετικός αμυντικός, ο οποίος κάνει καλές εμφανίσεις και είναι σίγουρο ότι θα πουληθεί αποφέροντας στο σύλλογο ένα μεγάλο ποσό. Ο αναπληρωματικός του θέλει να φύγει, οπότε η Άιντραχτ θα χρειαστεί αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό και για αυτό επέλεξε τον Κουλιεράκη. 

Υπάρχει ανοιχτός δίαυλος ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Άιντραχτ μπαίνει στη λίστα αναμονής για το καλοκαίρι. Μπορεί να σταθεί στο γερμανικό πρωτάθλημα και δεδομένου ότι είναι 20 θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης», είπε ο Γιώργος Βαβρίτσας.

  Κρούση ΑΕΚ με πολλά χρήματα σε Ράμος, αποφασίζει ο Αλμέιδα - Σύνδεση με ΠΑΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μόνο Ολυμπιακός” είπα σε Παύλο και Ψωμιάδη – “Θανάση, θα τρώω ξύλο από Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: