To… φωνάζουν οι Αρειανοί – "Εμείς οι παλιοί θέλουμε τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ"


To… φωνάζουν οι Αρειανοί – “Εμείς οι παλιοί θέλουμε τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ”


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε δημοσιογράφος και φίλος των Κίτρινων όπου και σημείωσε μεταξύ άλλων πως ο ίδιος θέλει τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Βασίλης Κεχαγιάς: Ο Άρης πήρε σημαντική πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ και πλέον διεκδικεί μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στη Νίκη Βόλου, με τον γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα να μιλάει στον FOCUS 103,6 FM και να σημειώνει μεταξύ άλλων ότι οι παλιοί φίλοι της ομάδας θέλουν τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αυτή τη βραδιά δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ, ήταν μια κιτρινόμαυρη, Αρειανίδικη βραδιά, με δυο νίκες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά η πρόκριση της ομάδας ποδοσφαίρου κόντρα στην ΑΕΚ, επισκιάζει τα πάντα. Τώρα, ρωτάνε πολλοί ποιον αντίπαλο θέλει ο άρης στον τελικό, τον παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ, Εγώ σας λέω, ότι εμείς οι παλιοί Αρειανοί θέλουμε τον ΠΑΟΚ στον τελικό, για να τον κερδίσουμε και να πάρουμε κεφάλι στις μεταξύ μας κόντρες που είναι τώρα στο 1-1. Τους πήραμε το κύπελλο του 1970, μας πήραν κύπελλο μέσα στην Τούμπα, άρα τώρα ήρθε η ώρα να πάρουμε εμείς ένα κύπελλο και θέλουμε τον ΠΑΟΚ στον τελικό…”, είπε ο Βασίλης Κεχαγιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιαννακόπουλος πήγε στον Αγγελόπουλο και ζήτησε “το μαλλί που κερδίζει με 42 πόντους τον Ολυμπιακό” (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: