Αυτός ο ΠΑΟ… βλέπει ξανά F4 – Κυρίαρχος Λεσόρ, επιστροφή Σλούκα – Έφερε το ΝΒΑ ο Γιαννακόπουλος!


Αυτός ο ΠΑΟ… βλέπει ξανά F4 – Κυρίαρχος Λεσόρ, επιστροφή Σλούκα – Έφερε το ΝΒΑ ο Γιαννακόπουλος!


Διαφ.

Ο Ομπράντοβιτς ήθελε, αλλά ήταν φανερό πως δεν μπορούσε. Η Παρτιζάν ήρθε στο ΟΑΚΑ για να κάνει ζημιά, δυσκόλεψε πολύ τους Πράσινους, όμως οι αρχηγοί της ομάδας… καθάρισαν στο φινάλε τους Σέρβους και οδηγούν την ομάδα σταθερά προς το Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμη βράδυ ήταν εντυπωσιακός, για μία ακόμη φορά αξιοποίησε το ΟΑΚΑ. Κέρδισε και την Παρτίζαν με 84-71 και πλέον κάνει για τα καλά όνειρα για το πλεονέκτημα της έδρας και το φάιναλ-φορ του Βερολίνου.

Ο Κέντρικ Ναν έδειξε για μία ακόμη φορά την κλάση, που κουβαλάει από το ΝΒΑ, ο Μήτογλου έκανε τα πάντα, ο Σλούκας επανήλθε στις πολύ καλές του εμφανίσεις και ο Λεζόρ κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια. Ετσι ο Παναθηναϊκός πέτυχε αυτό, που ήθελε απέναντι στην φιλότιμη Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που ήθελε αλλά δεν μπορούσε να αλώσει το ΟΑΚΑ, που «καιγόταν».

  Αυτές οι σκέψεις Αλόνσο για την 11αδα με Σέρρες - Τα δεδομένα με Μάγκνουσον

Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος, που είχε το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τον Κέντρικ Ναν να είναι μπροστάρης και κλειδιά ο Γκριγκόνις με τον Γκραντ. Οι «πράσινοι», πάντως, δεν πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με καλή διαφορά, καθώς το 40-31 έγινε 42-40. Στην τελική ευθεία του πρώτου μέρους κάπου…κοιμήθηκαν και η Παρτίζαν μπόρεσε να μειώσει την διαφορά. Το ματς ήταν ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να κάνει το 26-27, 40-31, κάτι, που προκάλεσαν ο Γκραντ με τα κλεψίματα του και ο Γκριγκόνις με τους πόντους του. Ο Ναν, όπως αναφέραμε, ήταν ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» στο πρώτο μέρος με 13 πόντους με τον Σλούκα να μοιράζει 4 ασίστ.

Από την Παρτίζαν ο Ντόζιερ ήταν εκείνος, που τα έκανε όλα, καθώς σε αυτό το διάστημα είχε 11 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με το πληθωρικό του παιχνίδι.

  11αδα της ΑΕΚ με Πιερό, Πήλιο και Πινέδα - Ποιο κορυφαίο όνομα μένει εκτός

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν η τρίτη περίοδος με τις δύο ομάδες να είναι από κοντά. Ο Ντόζιερ συνέχισε να κάνει παιχνιδάρα, από την άλλη οι «πράσινοι» έπαιρναν πράγματα από αρκετούς παίκτες τους. Η Παρτίζαν πήγε να κλείσει την περίοδο προηγούμενη, αλλά δεν το επέτρεψε ο Λεζόρ, ο οποίος με ένα απίστευτο κάρφωμα ισοφάρισε σε 58-58.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να παίξει σκληρή άμυνα. Και είχε αποτέλεσμα. Οι Σέρβοι έβλεπαν πλέον το καλάθι σαν τρύπα βελόνας με τους «πράσινους» να προηγούνται στο 36΄ με 73-64. Και να φτάνουν χωρίς να ιδρώσουν σε μία ακόμη επιτυχία, που τους φέρνει μπροστά από πολύ ωραίες καταστάσεις, όπως είναι το πλεονέκτημα της έδρας. 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έκανε Θεέ μου! Buzzer beater πόστερ κάρφωμα ο Λεσόρ – ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ τον (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: