Διπλό τίτλου με επική ανατροπή μέσα στη Λειψία για την Λεβερκούζεν! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διπλό τίτλου με επική ανατροπή μέσα στη Λειψία για την Λεβερκούζεν! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Όχι μόνο αρνείται να ηττηθεί να ηττηθεί και στο 2024 η Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά μοιάζει πιο αποφασισμένη από ποτέ να «σηκώσει» τη «σαλατιέρα» στο φινάλε της Bundesliga.

Η πρωτοπόρος του γερμανικού πρωταθλήματος παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Λειψίας, κατάφερε να «επιστρέψει» ισάριθμες και στο 90΄+1 με τον 22χρονο αμυντικός από τον Ισημερινό, Πιέρο Χινκάπιε, να φέρει τα πάνω κάτω και με το 3-2 (15η νίκη σε 18 ματς) να διατηρήσει αφενός το αήττητο που έχει σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της περιόδου κι αφετέρου να ξεφύγει με +7 από την Μπάγερν.

Οι «Βαυαροί», πάντως, θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή (21/01) να πλησιάσουν στο -4 (με νίκη επί της Βέρντερ στην Αλιάνζ Αρένα), ενώ έχουν και ματς λιγότερο, το εξ αναβολής με την Ουνιόν Βερολίνου στο Μόναχο στις 24/01 κι εφόσον κάνουν το 2Χ2 στην έδρα τους θα βρεθούν στο -1 από το ρετιρέ.

  Πιο κοντά στην έξοδο ο Βαγιαννίδης - Πίεση σε... Αλαφούζο λόγω Ροντινέι!

Οι «Ταύροι» προηγήθηκαν στο 7΄ με τον Σίμονς, στο 47΄ ο Τέλα έφερε το ματς στα ίσια για τις «ασπιρίνες», ο Οπέντα στο 56΄ έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο 63΄ ο Τα «έγραψε» το 2-2. Κι ενώ όλα έδειχναν… ισοπαλία, στο 90΄+1  ο Χινκάπιε χάρισε το «τρελό… τρίποντο» στο συγκρότημα του Τσάμπι Αλόνσο.   


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: