Δεν κρύφτηκε ο Καρβαλιάλ – "Υπάρχει κούραση" – Αυτή η διαφορά με τα άλλα ματς του Ολυμπιακού


Δεν κρύφτηκε ο Καρβαλιάλ – “Υπάρχει κούραση” – Αυτή η διαφορά με τα άλλα ματς του Ολυμπιακού


Διαφ.

Ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του και τη νίκη κόντρα στον Άρη ήταν κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο Πορτογάλος τεχνικός των Ερυθρόλευκων, ενώ αναφέρθηκε και στην κούραση.

Κάρλος Καρβαλιάλ: Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έκανε πολύ διαχείριση του αγώνα, μετά το 0-2 κόντρα στον Άρη, στάθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ενώ παράλληλα μίλησε για την κούραση αλλά και τη σημαντική νίκη σε μια έδρα που ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν χάσει.

Είμαστε πιο ενωμένοι, κάθε φορά και πιο ανταγωνιστικοί. Η διαφορά σε αυτό το παιχνίδι ήταν ότι σκοράραμε και κερδίσαμε αυτοπεποίθηση. Ήταν μία δύσκολη νίκη κόντρα σε μία ομάδα, η οποία στην έδρα της έχει νίκησει ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Είχαμε κατοχή σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Ναβάρο και ο Μασούρας είχαν παίξει 120 λεπτά. Ο Σωτήρης (Αλεξανρόπουλος) είχε κάποιες ενοχλήσεις στα πλευρά Υπήρχε κούραση. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κυριαρχικοί, όμως στο δεύτερο μέρος δεν καταφέραμε να απειλήσουμε και διαχειριστήκαμε πολύ σωστά το σκορ“.

  Δεν έχουν κλείσει οριστικά οι μεταγραφές της ΑΕΚ!

Για τον Ροντινέι: «Δεν δίκαιο να μιλήσουμε συγκεκριμένα για τον παίκτη. Όλη η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά, ώστε ο Ροντινέι να καταφέρει ν’ αποδώσει πολύ καλά», είπε ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβόλαιο 2 εκατ. οι Αγγελόπουλοι σε Μάικ Τζέιμς – Θέλουν να… κλέψουν και Έλληνα από τον Παναθηναϊκό!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: