Βόμβες Κούγια με ονόματα για τις μεταγραφές – "Να φύγουν τα «εγκλήματα», φέρνει δύο… Μαρτίνς ο Μαρινάκης"!


Βόμβες Κούγια με ονόματα για τις μεταγραφές – “Να φύγουν τα «εγκλήματα», φέρνει δύο… Μαρτίνς ο Μαρινάκης”!


Διαφ.

Ανακοίνωσε on camera αποχωρήσεις παικτών! Ραγδαίες θα είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στο Λιμάνι, όπως είπε σε δηλώσεις του μετά τον Άρη ο αντιπρόεδρος της  ΠΑΕ

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν για τον Ολυμπιακό μετά τη νίκη στον Άρη, καθώς αυτή τη φορά δεν τα… έχωσε στους διαιτητές, αλλά σε πρώην προπονητές και στελέχη των Πειραιωτών!

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ «έβγαλε στη σέντρα» τους Αντόνιο Κορδόν, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Πέδρο Μαρτίνς, ενώ αποκάλυψε πως οι Τσικίνιο και Όρτα ήρθαν με προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα φέρει δύο ακόμα μεγάλα ονόματα, σαν τον Ζέλσον Μαρτίνς!

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κανένα εύκολο βράδυ, όλοι θέλουν να τον κερδίσουν στην Ελλάδα.

Παρά τα προβλήματά μας και παρά τις απίστευτες διαιτησίες, που κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται, έχω ένα μήνυμα για όλους.

  Ανακατεύει την... τράπουλα με Ολυμπιακό ο Μάντζιος - Σκέψεις για αλλαγές

Ο Ολυμπιακός βήμα-βήμα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι αυτός που ονειρεύονται οι οπαδοί του. Σήμερα πήραν ένα δείγμα, από τον Ζέλσον Μαρτίνς που σε λίγο καιρό θα χαίρεται όλη η Ελλάδα.

Τις τελευταίες ημέρες, με προσωπικές του ενέργειες ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφερε τους Όρτα και Τσικίνιο που κανείς δεν περίμενε. Θα κάνουμε δύο ακόμα μεταγραφές, επιπέδου Μαρτίνς.

Κάποιοι δανεικοί θα φύγουν, γεμίσαμε δανεικούς μέτριους, γιατί ο Μαρινάκης δεν είναι ο ιδιοκτήτης που θα παρέμβει. Έχω στεναχωρηθεί για τα εκατομμύρια που έχουν δαπανηθεί, που ήταν εισηγήσεις προπονητών, μάνατζερ και Τεχνικών Διευθυντών.

Μην τον ξεγράφει κανείς τον Ολυμπιακό για τον τίτλο, παρά τα εγκλήματα Μάρτινς, Μαρτίνεθ και Κορδόν, σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Θα κάνουμε ομάδα να κερδίζουμε διαιτητές και VAR».

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγάλο λάθος Ολυμπιακού τον Γενάρη – Εντυπωσιακός και ούτε στο 70% ο Μαρτίνς – Μεταγραφές και… CAS!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: