Φονική μηχανή στην επίθεση ο ΠΑΟΚ – 89 γκολ σε 34 παιχνίδια – 1200 τέρματα με τον Τζίμα (ΒΙΝΤΕΟ)


Φονική μηχανή στην επίθεση ο ΠΑΟΚ – 89 γκολ σε 34 παιχνίδια – 1200 τέρματα με τον Τζίμα (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Ρεκόρ συνέχειας για τον ΠΑΟΚ ο οποίος σκοράρει κατά ριπάς, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, έχοντας πετύχει συνολικά 89 γκολ σε 34 παιχνίδια εκ των οποίων τα 53 στο πρωτάθλημα της Superleague 1, 29 στη φάση των ομίλων του Conference League, έχοντας ανανεώσει το ραντεβού του στη φάση των «16», ενώ έχει βρει 7 φορές δίχτυα στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η επιθετική… συνέπεια του Δικεφάλου στα εκτός έδρας παιχνίδια ωστόσο τον κάνει να κυνηγήσει ένα ρεκόρ το οποίο κρατάει 51 χρόνια και πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 1972/73, όταν με τον Λες Σάνον στην άκρη του πάγκου οι Θεσσαλονικείς είχαν σκοράρει 35 γκολ σε 17 αναμετρήσεις, ενώ το σύνολο του Λουτσέσκου έχει γράψει 25 σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια και είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ του Άγγλου τεχνικού.

  Tρίτο γκολ η Σπάρτα - Υπέροχη ενέργεια πρώην παίκτη του Ολυμπιακού! (Vid)

Το εντυπωσιακό είναι ότι όσα γκολ είχε πετύχει σε 18 παιχνίδια την περσινή αγωνιστική περίοδο μαζί τόσο σε κανονική διάρκεια όσο και σε πλέι οφ, έχει πετύχει τώρα στη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ξεχωριστό γκολ του Τζίμα

Ο Στέφανος Τζίμας που πέρασε ως αλλαγή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, πέτυχε το 3 του γκολ στο πρωτάθλημα της Superleague 1, το οποίο μάλιστα ήταν το υπ’ αριθμόν 1.200 για τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας , με τους «ασπρόμαυρους» να δείχνουν έτοιμοι να ανεβάσουν και άλλο τους αριθμούς τους.

Ο 18χρονος χθες μπορεί να σκόραρε , ωστόσο σήμερα ετοιμάζεται για… μάθημα, καθώς όπως είπε, «Αύριο έχουμε ρεπό, άρα θα πάω κανονικά στο σχολείο. Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά, δουλεύω σκληρά και στόχος μου είναι φτάνω όλο και υψηλότερα».

Πηγή: Metrosport.gr

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: