Λεσόρ – Μιλουτίνοφ: Το βάρος πέφτει στους "πύργους" τους – "Οργιάζουν" στα τελευταία ματς (ΒΙΝΤΕΟ)


Λεσόρ – Μιλουτίνοφ: Το βάρος πέφτει στους “πύργους” τους – “Οργιάζουν” στα τελευταία ματς (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Basket League διεξάγεται στο ΟΑΚΑ και οι δύο προπονητές περιμένουν πολλά από τους σέντερ τους.

Οι πύργοι είναι κατασκευασμένοι για να εκμεταλλευτούν το ύψος τους και μπορούν να σταθούν μόνοι τους ή να αποτελούν μέρους ενός άλλου κτιρίου. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τους σέντερ στο μπάσκετ. Είναι οι πιο ψηλοί στο παρκέ και μπορούν να πάρουν ένα ματς στις πλάτες τους ή να αποτελέσουν μέρος των προσπαθειών των συμπαικτών τους.

Στο αιώνιο ντέρμπι, οι «πύργοι» του Εργκίν Αταμάν και του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι ο Ματίας Λεσόρ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Και οι δύο προέρχονται από υπέροχες βραδιές στην Euroleague και πολλά για τον τελικό νικητή θα εξαρτηθούν από αυτούς τους δύο.

Στην πρώτη τους αιώνια αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, ο Σέρβος σέντερ αναδείχθηκε νικητής στην παράταση με 88-78, αλλά ο Γάλλος ψηλός τελείωσε τον αγώνα με double double (10 πόντοι και 10 ριμπαουντ) σε 33:48 λεπτά. Ο Μιλουτίνοφ σε 35:34 είχε 15 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλεψιμο και 2 τάπες.

Οσον αφορά στον πρώτο γύρο της Basket League, το τριφύλλι είχε πάρει εκδίκηση φεύγοντας με το διπλό από το ΣΕΦ επικρατώντας με 66-54. Ο Μιλουτίνοφ είχε φθηνή συγκομιδή με 6 πόντους και 6 ριμπάουντ για περισσότερα από 18 λεπτά που αγωνίστηκε, ενώ ο Λεσόρ σε 30:18 πέτυχε 8 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τον τραυματισμό του Μουσταφά Φαλ έχει ρίξει όλο το βάρος στον διεθνή σέντερ με την Εθνική Σερβίας, ενώ ο Εργκίν Αταμάν με τον Μπλατσερόφσκι εκτός και τον Αντετοκούνμπο να δίνει λίγες ανάσες στον Λεσόρ περιμένει τα πάντα από τον Γάλλο στη ρακέτα.

  Απαντήσεις από ΠΑΟΚ στους Ρώσους για Τσάλοφ: "Μην ανησυχείτε..."

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβόλαιο 2 εκατ. οι Αγγελόπουλοι σε Μάικ Τζέιμς – Θέλουν να… κλέψουν και Έλληνα από τον Παναθηναϊκό!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: