Αποκαλύψεις από την Αγγλία για Γιόνι – "Είναι φανταστικός παίκτης" – Για αυτό δεν έπαιζε


Αποκαλύψεις από την Αγγλία για Γιόνι – “Είναι φανταστικός παίκτης” – Για αυτό δεν έπαιζε


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Άγγλος δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στον στόχο του ΠΑΟΚ για το δεξί άκρο της άμυνάς του.

Νικ Μάσιτερ: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Άγγλος δημοσιογράφος και μίλησε για την υπόθεση της μεταγραφής του Γιόνι Ότο Κάστρο από τη Γούλβς στον ΠΑΟΚ.

«Ο Γιόνι Ότο Κάστρο έχει 18 μήνες ακόμα συμβόλαιο με τη Γουλβς οπότε περιμένει και κάποια αποζημίωση για τη λύση της συνεργασίας του. Αυτό γίνεται τώρα. Δεν ξέρω πόσο είναι οι ετήσιες αποδοχές του στη Γουλβς, κατά εκτίμηση πρέπει να παίρνει 40.000 λίρες την εβδομάδα».

Για την καριέρα του στη Γουλβς: «Ήταν φανταστικός παίκτης, από τους καλύτερους τα πρώτα του χρόνια στο κλαμπ. Ήταν βασικός με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, βοήθησε την ομάδα να βγει δύο φορές 7η στην Premier League και να παίξει Ευρώπη. Ο Γκάρι Ο’ Νιλ τον άφησε εκτός, ο Γιόνι θέλει να παίζει και ήταν απογοητευμένος. Έγινε ένα περιστατικό πριν τα Χριστούγεννα με έναν ποδοσφαιριστή στην προπόνηση ενώ έφτυσε και ένα μέλος του τεχνικού τιμ. Τον έστειλαν στην Κ21 για να είναι ενεργός. Ο αθλητικός διευθυντής αναγνώρισε ότι έχει θετικό πρόσημο στην ομάδα αλλά η καριέρα του εδώ έφτασε στο τέλος και καλυτέρα είναι οι δυο πλευρές να τραβήξουν χωριστούς δρόμους».

Για τους δυο σοβαρούς τραυματισμούς του στους χιαστούς: «Γύρισε νωρίτερα από το αναμενόμενο στον πρώτο τραυματισμό και υποτροπίασε στο ίδιο γόνατο. Πέρσι έβγαλε μια χαρά τη σεζόν ξεπέρασε τα προβλήματα. Στην πορεία έμεινε εκτός λόγω αλλαγής προπονητή όχι των τραυματισμών», είπε ο Νικ Μάσιτερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Στον ύπνο” η ΑΕΚ για Μπακασέτα – 1 εκατ. πάνω σε Μαξίμοβιτς για να μην έρθει ΠΑΟ – Και εξτρέμ… με πώληση!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: