Έσταξε… μέλι για Ολυμπιακό παίκτης της Ρεάλ – "Σπουδαία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες"


Έσταξε… μέλι για Ολυμπιακό παίκτης της Ρεάλ – “Σπουδαία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες”


Διαφ.

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό έκανε βασικός παίκτης της Βασίλισσας, όπου μεταξύ άλλων αποθέωσε τους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι έχει εξαιρετικές μονάδες.

Γκάμπριελ Ντεκ: Για τον αγώνα της Πέμπτης (25/1) με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Αργεντίνος παίκτης της Ρεάλ, σημειώνοντας πως οι Ερυθρόλευκοι είναι εξαιρετική ομάδα, με πολύ καλές μονάδες, ενώ στάθηκε στη σημασία η Βασίλισσα να μείνει αήττητη στην έδρα της.

«Περιμένουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να τελειώσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μια ομάδα που παίρνει ριμπάουντ και σουτάρει πολύ καλά στα τρίποντα.

Στην έδρα μας πρέπει να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί με την υποστήριξη του κόσμου μας. Θα δώσουμε το μάξιμουμ  για να προσπαθήσουμε να μείνουμε αήττητοι στο WiZink Center.

Θα πρέπει να βάλουμε όλο τον χαρακτήρα μας στο γήπεδο και να αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία ομάδα με εξαιρετικά ονόματα που παίζουν πολύ καλά και απαιτείται από εμάς να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», είπε ο Γκάμπριελ Ντεκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοφανές! Ανακοινώνει τρεις στόπερ εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός – Έκλεισε ο Νο1 στόχος του Καρβαλιάλ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: