Όνομα-έκπληξη για την επίθεση του Άρη εξετάζουν Καρυπίδης-Μάντζιος! (ΦΩΤΟ)


Όνομα-έκπληξη για την επίθεση του Άρη εξετάζουν Καρυπίδης-Μάντζιος! (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, και έχει έφεση στο σκοράρισμα γεγονός που κάνει ενδιαφέρουσα την απόκτηση του από τους Κίτρινους.

Ο 24χρονος Νιγηριανός επιθετικός της Αραράτ (7/07/2000) Τεντόν Γενέ αποτελεί μεταγραφική επιλογή της ΠΑΕ Άρης. Ο Γενέ είναι γνώριμος στους «κίτρινους» από τους δύο αγώνες που αντιμετώπισαν την ομάδα από την Αρμενία το περασμένο καλοκαίρι για την προκριματική φάση του Conference League. 

Ο Γενέ αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, και έχει έφεση στο σκοράρισμα γεγονός που κάνει ενδιαφέρουσα την απόκτηση του από τον Άρη. Φέτος πέτυχε 10 γκολ σε 20 αγώνες και μοίρασε 4 ασίστ. Έχει ύψος 1,78 και η χρηματιστηριακή του αξία, η οποία εκτινάχθηκε κατά την παρουσία του στην Αραράτ, φθάνει στις 300.000 ευρώ. 

Αγωνίστηκε συνολικά 343 λεπτά στους τέσσερις αγώνες της Αραράτ για το Conference με την Εγνατία και τον Άρη. Είναι βασικός και αναντικατάστατος στο Πρωτάθλημα, έχοντας σχεδόν σ’ όλους τους αγώνες συμμετοχή 90 λεπτών. 

  Πρεμιέρα με το... δεξί για ΑΕΚ Β’ - Πέρασε από την έδρα της Παναχαϊκής (vd)

Ο Νιγηριανός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του γεγονός που υποχρεώνει τον Αρη να μπει σε διαπραγμάτευση για την απόκτηση του.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Μεγάλη πρόταση από ομάδα της Αθήνας για Μορόν στον Άρη – Bonus για πρωτάθλημα σε Κάρμο!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: