Οριστικό: Αυτός είναι ο ψηλός που φέρνουν οι Αγγελόπουλοι – Ανταλλαγή συμβολαίων με Ολυμπιακό – 26,4 πόντους μ.ο!


Οριστικό: Αυτός είναι ο ψηλός που φέρνουν οι Αγγελόπουλοι – Ανταλλαγή συμβολαίων με Ολυμπιακό – 26,4 πόντους μ.ο!


Διαφ.

Τρέχουν οι εξελίξεις στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες έχουν φτάσει σε συμφωνια με τον Μόουζες Ράιτ και βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων!

Οι Ερυθρόλευκοι εισέπραξαν θετική απάντηση από τον Ράιτ, όπως άλλωστε έχετε διαβάσει από χθες το βράδυ στο sportdog, θα καταβάλουν το buy out του Αμερικανού στην Μερκεζεφέντι (που είναι μόλις 70.000 δολάρια!) και σήμερα, Παρασκευή, θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις.

Ο Ράιτ μπορεί να παίξει άμεσα στην Ευρωλίγκα, είναι ενεργός καθώς έχει αγωνιστεί φέτος σε πέντε ματς στην Τουρκία (προηγουμένως έπαιζε στην Κίνα) με απολογισμό 26.4 πόντων, 8.4 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1.4 κλεψίματων και 1.4 κοψίματων μ.ο σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Και στην Κίνα, όμως, στην αρχή της φετινής σεζόν, είχε 12.8 πόντους και 6.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 20 λεπτά, πριν συμφωνήσει με την Μερκεζεφέντι…

  Είναι επίσημο! Στην ΑΕΚ ο Μαρσιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέχουν οι εξελίξεις στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες έχουν φτάσει σε συμφωνια με τον Μόουζες Ράιτ και βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: