Aτάκα Βασίλη Κωνσταντίνου για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: "Ξεκινάει από την ισοπαλία – Παίρνει το παιχνίδι ο…"!


Aτάκα Βασίλη Κωνσταντίνου για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: "Ξεκινάει από την ισοπαλία – Παίρνει το παιχνίδι ο…"!


Διαφ.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να μιλάει για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ των Πρασίνων και του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, αναφέροντας πως πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Αρχικά ανέφερε για το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: «Σίγουρα ταρακουνηθήκαμε, παρ’όλο που και με αυτές τις αλλαγές δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να πάρει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός αλλά μπορεί μέσα από αυτή την ήττα να πάρει περισσότερη δύναμη για τα κρίσιμα παιχνίδια που έχει η ομάδα μπροστά της».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων, παίζει ρόλο ποιος το θέλει περισσότερο, θέμα ημέρας ή κάτι το οποίο μπορεί να καλλιεργηθεί αυτές τις ημέρες που μένουν και γίνεται μία προεργασία για να φτάσει η ψυχολογία στα επίπεδα που χρειάζεται για να κερδίσεις έναν μεγάλο αντίπαλο».

Όσο για τη δική του εκτίμηση: «Ξεκινάει από την ισοπαλία και ο πιο τυχερός παίρνει το παιχνίδι, βλέπω το παιχνίδι να ξεκινάει από το 0-0. Οι ομάδες στα πρώτα 30 λεπτά προσπαθούν να δουν πως θα παίξει η εκάστοτε ομάδα, να την ψυχολογήσουν».

  Ο Κετσπάγια, ο Ράμος που δεν θέλει και η... Βίσση - Η ανάκριση του Ντέμη
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: