Αυτά ισχύουν για Μαλσά και ΠΑΟΚ – Έτσι θέλει να κατεβάσει την ομάδα με ΠΑΟ ο Λουτσέσκου


Αυτά ισχύουν για Μαλσά και ΠΑΟΚ – Έτσι θέλει να κατεβάσει την ομάδα με ΠΑΟ ο Λουτσέσκου


Διαφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κάνει τις πρώτες σκέψεις σχετικά με την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει.

ΠΑΟΚ: Για τα τελευταία νέα του Δικεφάλου του Βορρά τόσο στα αγωνιστικά, όσο και στα μεταγραφικά μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, όπου αρχικά αναφέρθηκε στο τι ισχύει με τον Μικαέλ Μαλσά του οποίου το όνομα γράφτηκε από την Ισπανία , τονίζοντας ότι  Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν θέλει παίκτη σε αυτή τη θέση, ενώ στάθηκε και στις προσπάθειες που κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή του Μεϊτέ:

«Δεν δείχνει κάτι σοβαρό του Μαλσά. Έχει να ασχοληθεί με πολλούς δικούς του ΠΑΟΚ. Έχει πολλές επιλογές στα χαφ και πάει να αγοράσει τον Μεϊτέ. Ξέρει τι θέλει ο Λουτσέσκου. Αυτούς που έχει τους θέλει, τους θέλει υγιείς. Αν του βρουν και έναν μεσοεπιθετικό θα είναι ευχαριστημένος. »

Όσον αφορά τις σκέψεις για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού, ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε στα τρία διλήμματα που έχει ο Λουτσέσκου: «Τρία διλήμματα. Κουλιεράκης ή Μιχαηλίδης, Κωνσταντέλιας ή Μουργκ για το “10”, Ζίβκοβιτς ή Ντεσπόντοφ για αριστερά. Σίγουρα ψάχνονται για μεσοεπιθετικό».

  Οι πρώτες φωτογραφίες από το Καλλιμάρμαρο - Μπαίνει το παρκέ για τον ΠΑΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβγαλε τσαμπουκά στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός, απάντησαν οι… τελειωμένοι – Έφερε “δυναμίτη” ο Μπαρτζώκας!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: