Ξεκάθαρος ο Ζέρβας: "Σημαντική η περηφάνια, αλλά θέλει νίκες ο Ολυμπιακός" – Ατάκες για Ράιτ


Ξεκάθαρος ο Ζέρβας: “Σημαντική η περηφάνια, αλλά θέλει νίκες ο Ολυμπιακός” – Ατάκες για Ράιτ


Διαφ.

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να πάλεψαν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως όπως σχολίασε ο έμπειρος ρεπόρτερ το σημαντικό για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι να παίρνει νίκες.

Νίκος Ζέρβας: Για το μέταλλο που έβγαλε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και την ανάγκη οι Ερυθρόλευκοι να ξεκινήσουν να παίρνουν νίκες μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94, ενώ αναφέρθηκε και στον Μόουζες Ράιτ.

«Ο Ολυμπιακός έκανε καλή προσπάθεια. Κρατά τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα με τόσα προβλήματα και την εμφάνιση του Παπανικολάου, που ίσως θα πρέπει να αρχίσει να καθιερώνεται στο ‘4’. Είναι σημαντική η περηφάνια για μια ομάδα, αλλά αν δεν έρθουν οι νίκες στα επόμενα παιχνίδια δεν θα πάει πουθενά η ομάδα», τόνισε.

Για το ιατρικό δελτίο: «Ο Λαρεντζάκης είχε ένα σφίξιμο στη μέση και θα κάνει εξετάσεις σήμερα. Δεν φαίνεται κάτι σοβαρό. Ο Γκος αν ήταν κρίσιμο το ματς θα έπαιζε, αλλά αποφασίστηκε να μη ρισκάρουν για να είναι διαθέσιμος για τη διαβολοβδομάδα. Πρέπει να ανέβουν κάποιοι παίκτες. Ο Γουόκαπ κάνει λάθη από κούραση κυρίως, ο Μπραζντέικις που έχει χάσει πολλές ευκαιρίες…»

  Το πήρε πάνω του ο Καρυπίδης! Ομάδα πήγε να... κλέψει Κουάισον από τον Άρη

Για τον Μόουζες Ράιτ: «Ο Ράιτ είναι παίκτης του Ολυμπιακού, έχει γίνει και η ανταλλαγή συμβολαίων. Μόνο η ανακοίνωση μένει. Ο Μπαρτζώκας ήθελε έναν ενεργό παίκτη, δεν αποκλείεται να τον δούμε και την Τρίτη απέναντι στην Άλμπα. Όταν είδε σε μια βολιδοσκόπηση ότι Μπέντιλ και Μάρτιν δεν έφευγαν από την Ιαπωνία, στράφηκε στον Ράιτ που έχει εξαιρετική παρουσία στην Τουρκία. Είναι ένα παιδί-πρότζεκτ, βλέπει πράγματα ο προπονητής σε αυτόν και δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση να μείνει και του χρόνου, γιατί έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός έναν αθλητικό ψηλό», είπε ο Νίκος Ζέρβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβγαλε τσαμπουκά στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός, απάντησαν οι… τελειωμένοι – Έφερε “δυναμίτη” ο Μπαρτζώκας!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: