Φουλάρουν για Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ – Οριστική απόφαση για Βιεϊρίνια


Φουλάρουν για Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ – Οριστική απόφαση για Βιεϊρίνια


Διαφ.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά έχουν μπει στην τελική ευθεία του ντέρμπι με τους Πράσινους με το μοναδικό ερωτηματικό, μέχρι την Παρασκευή (26/1) να είναι η κατάσταση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα, λόγω των κακών συνθηκών στη Νέα Μεσήμβρια, προπονήθηκαν την Παρασκευή (26/1) οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να παραμένει εκτός κάτι που σημαίνει πως δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στο παιχνίδι με τους Πράσινους.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό μπήκε στην τελική ευθεία. Το πρόγραμμα της ομάδας του Δικεφάλου ήταν και πάλι αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής, με την ανάπτυξη και την κυκλοφορία να είναι τα βασικά αντικείμενα, ενώ στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες χωρίστηκαν σε αμυντικούς κι επιθετικούς και δούλεψαν ξεχωριστά στα τελειώματα και τις τοποθετήσεις.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι ο μόνος παίκτης που δεν συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα. Ο αρχηγός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Το Σάββατο (27.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στο γήπεδο της Τούμπας”, αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ.

  Ένα δίλημμα Αλμέιδα ενόψει Athens Kallithea -Δικαιολογείται η αγορά Μαρσιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚάρει Έλληνας ποδοσφαιριστής: “Δεν αντέχω άλλο, φοβάμαι! Σκέφτομαι το κακό…” (ΦΩΤΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: