Νικολογιάννης: "Κρίσιμη εβδομάδα για ΠΑΟ, παίρνει τις πρώτες αποφάσεις ο Τερίμ – Πιο φορμαρισμένος ο ΠΑΟΚ"


Νικολογιάννης: "Κρίσιμη εβδομάδα για ΠΑΟ, παίρνει τις πρώτες αποφάσεις ο Τερίμ – Πιο φορμαρισμένος ο ΠΑΟΚ"


Διαφ.

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ανάγκη να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα και να αρχίσει να κερδίζει και πάλι ντέρμπι από εκεί που σταμάτησε τον Απρίλιο και την πρώτη σκληρή απόφαση του Τερίμ, για να εφαρμόσει τα δικά του θέλω.

Τον περασμένο Απρίλιο ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1 και αυτή ήταν η τελευταία νίκη μέχρι σήμερα σε παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρη. Είναι πολλά τα παιχνίδια, που η ομάδα δεν έχει νικήσει. Δεν έγινε αυτό, ούτε στα δύο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπου η ομάδα προκρίθηκε με δύο ισοπαλίες και στα πέναλτι.

Αυτή η εβδομάδα που έρχεται είναι ίσως η πιο κρίσιμη εβδομάδα μέχρι τώρα στην χρονιά. Αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το ματς με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο, που ακολουθεί πρέπει ο Παναθηναϊκός μετά από αυτά τα δύο ματς να είναι στην κορυφή και να μπορεί να μείνει εκεί μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, αφού μετά το πρόγραμμα είναι πιο βατό. Και ενδιάμεσα την Τετάρτη η ομάδα πρέπει  να πάρει την πρόκριση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

  Πολύ κοντά στην τεράστια συμφωνία Αγγελόπουλοι και Ολυμπιακός!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο sdna.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: