Πατάνε το… γκάζι για μεταγραφές στον Άρη – Έρχεται άμεσα ανακοίνωση παίκτη – Οι σκέψεις για φορ


Πατάνε το… γκάζι για μεταγραφές στον Άρη – Έρχεται άμεσα ανακοίνωση παίκτη – Οι σκέψεις για φορ


Διαφ.

Στον Άρη έχουν λιγότερες από 48 ώρες στη διάθεσή τους για να καλύψουν κάποιες από τις βασικές ανάγκες του ρόστερ, με αυτή τη φορ να είναι σε πρώτο πλάνο. 

Άρης: Στον Άρη έχουν λιγότερες από 48 ώρες στη διάθεσή τους για να καλύψουν κάποιες από τις βασικές ανάγκες του ρόστερ, με αυτή τη φορ να είναι σε πρώτο πλάνο. Πληροφορίες του metrosport.gr και της Metrosport αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες οι Κιτρινόμαυροι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με επιθετικό ο οποίος ανήκει σε ομάδα, έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται στο πλάνο του προπονητή για το υπόλοιπο της σεζόν και βρίσκεται σε διαδικασία να λύσει το συμβόλαιό του.

Εφόσον αυτό γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, τότε δεν αποκλείεται ο Αρης να καταλήξει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή κλείνοντας έτσι ένα σημαντικό κενό του ρόστερ καθώς είναι ολοφάνερο ότι δεν μπορεί να βγει η χρονιά μόνο με τον Λορέν Μορόν στην κορυφή της επίθεσης και η ομάδα “φωνάζει” εδώ και μήνες ότι χρειάζεται πίσω από τον Ισπανό έναν παίκτη ο οποίος θα λειτουργήσει υποστηρικτικά δίνοντας λύσεις στη γραμμή κρούσης.

Πρόκειται για επιθετικό με πολλές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, ο οποίος δεν είναι άγνωστος στη χώρα μας κι αν επιτευχθεί συμφωνία τότε ο Αρης θα ολοκληρώσει μία σημαντική μεταγραφή. Εκτός από την ύστατη προσπάθεια των Κιτρινόμαυρων για φορ, οι επαφές με αριστερό μπακ και ένα δημιουργικό χαφ συνεχίζονται αλλά θα φανεί στα επόμενα 24ώρα αν καρποφορήσουν.

  Ατάκα από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ και τα πιτσιρίκια από τις ακαδημίες!

Στο μεταξύ, ο Τζούισον Μπένετ είναι από το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη και στη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα ανακοινωθεί επίσημα ο δανεισμός του από την Σάντερλαντ. Χθες το βράδυ οι δύο πλευρές ολοκλήρωσαν τα διαδικαστικά, ο 19άχρονος winger πέρασε από εργομετρικά και αναμένεται πλέον μόνο η επίσημη ανακοίνωσή του για να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων και να αποφασίσει ο Άκης Μάντζιος για την παρουσία του στην αποστολή σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος. Χωρίς να αποκλείεται μάλιστα το ενδεχόμενο η “πρώτη” του Μπένετ να γίνει στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φωτιά” στο ελληνικό ποδόσφαιρο – H ημερομηνία για την προσφυγή Ολυμπιακού στο CAS – Τι ζητάει ο ΠΑΟ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: