Απίθανη 4άρα Λούτον στη Μπράιτον – Μεγάλο διπλό Νιούκαστλ στην Άστον Βίλα (Highlights)


Απίθανη 4άρα Λούτον στη Μπράιτον – Μεγάλο διπλό Νιούκαστλ στην Άστον Βίλα (Highlights)


Διαφ.

Έγινε… χαμός στην Premier League!

Premier League: Σε «ανώμαλη προσγείωση» μέσα στο «Βίλα Παρκ» υποχρέωσε την Άστον Βίλα η Νιούκαστλ με το εμφατικό 3-1, αποτέλεσμα που απομάκρυνε ακόμη περισσότερο τους «χωριάτες» από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «ανθρακωρύχοι» αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος με τα δύο γκολ του Ελβετού αμυντικού, Σαρ, σε διάστημα πέντε λεπτών και με το αυτογκόλ του Μορένο στο ξεκίνημα της επανάληψης το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα στη συνέχεια.

Με χατ τρικ του Ελάιτζα Αντεμπάγιο η Λούτον έκανε «πάρτι» στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ» επί της Μπράιτον με 4-0, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο 26χρονος Άγγλος επιθετικός ήταν «όλα τα λεφτά» στη σημερινή αναμέτρηση, η λήξη της οποίας βρήκε τους γηπεδούχους εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, μιας και η Έβερτον την ίδια ώρα έμενε στο 0-0 στο Λονδίνο απέναντι στην Φούλαμ.

  Ο Πελίστρι ποζάρει με φανέλα του Παναθηναϊκού από το 1934! (ΦΩΤΟ)

Δύο φορές προηγήθηκε στο «Σέλχαρστ Παρκ» του Λονδίνου η ουραγός Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, η Κρίσταλ Πάλας είχε άμεσα τις απαντήσεις και στο δεύτερο μέρος με τον Ολίσε «σφράγισε» την ανατροπή για το τελικό 3-2. Αποτέλεσμα που απομάκρυνε τους γηπεδούχους από τις επικίνδυνες θέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μία από τις τελευταίες τους ευκαιρίες για το… θαύμα της παραμονής.

«Ζωντανή» στη μάχη του τίτλου έμεινε η Άρσεναλ μετά το αποψινό σπουδαίο «διπλό» στο «Σίτι Γκράουντ» επί της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-1, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 22ης αγωνιστικής της Premier League.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: