
Ο Ολυμπιακός ”έδεσε” τη θέση του στην 8αδα – Διπλό 4αδας ψάχνει ο ΠΑΟ στο Κάουνας! (ΦΩΤΟ)
Δείτε τη βαθμολογία της διοργάνωσης.
Ο Ολυμπιακός έφυγε με σπουδαίο διπλό από τη Γερμανία και το Μόναχο, επικρατώντας επί της Μπάγερν Μονάχου σε ένα ματς – θρίλερ και πλέον βρίσκεται στο 14-11, 9 «στροφές» πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Οι Πειραιώτες είναι σταθερά στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ετοιμάζονται για το κρίσιμο ματς με τη Βαλένθια στην Ισπανία (08/02).
Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, παίζει μες τη Λιθουανία αύριο (02/02) και οι Πράσινοι χρειάζονται το διπλό ώστε να εδραιωθούν στην τετράδα και να ευελπιστούν σε γκέλα κάποιας αντιπάλου από τα πάνω (Μπάρτσα ή Φενέρ).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήτογλου στο Sportdog: “Στόχος το F4, ακόμα δεν είδατε τον… Παναθηναϊκό – Δεν υπάρχει το NBA για μένα”! (Vid)
Δείτε τη βαθμολογία:
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Σουτέρ και… NBAer Μάικ Τζέιμς ο ΠΑΟ – Απόφαση για Παπαπέτρου και Γκριγκόνις
-
Τον… έδιωξε Ολυμπιακός και σήμερα πωλείται 10 εκατομμύρια – Στόπερ “θηρίο”!
-
Αισχρό σχόλιο για Βουλγαράκη και Ιωαννίδη στο Instagram: “Μία 35χρονη θα…”