Προκαλεί… τρόμο ο ΠΑΟΚ – Το μεγάλο όπλο φέτος – "Λερναία Ύδρα" η επιθετική γραμμή


Προκαλεί… τρόμο ο ΠΑΟΚ – Το μεγάλο όπλο φέτος – “Λερναία Ύδρα” η επιθετική γραμμή


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης σφράγισε την παρουσία του για όγδοη σερί χρονιά στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με μια ακόμα ευρεία νίκη φέτος, κερδίζοντας με 5-0 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα.

 

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης σφράγισε την παρουσία του για όγδοη σερί χρονιά στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με μια ακόμα ευρεία νίκη φέτος, κερδίζοντας με 5-0 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα.

Ένα ακόμα κρεσέντο παραγωγής γκολ και φάσεων, με πέντε διαφορετικούς σκόρερ σε ένα εντελώς πειραματικό σχήμα που παρέταξε ο Ραζβαν Λουτσέσκου, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πιο χαρακτηριστικό του πειραματικού σχηματισμού από πλευράς Λουτσεσκου ήταν ότι στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Μπάμπα Ραχμαν, ο ΠΑΟΚ είχε στον αγωνιστικό χώρο μια αμυντική τετράδα με τέσσερις αριστεροπόδαρους!

Στο 36ο επίσημο παιχνίδι για φέτος, ο Δικέφαλος έφτασε τα 96 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, βγάζοντας δηλαδή ένα… στοιχηματικό over 2,5 μόνος του ανά παιχνίδι αφού πλέον έφτασε τα 2,6 γκολ ως συντελεστή τερμάτων μέχρι τώρα στην σεζόν.

Σε ότι αφορά τους σκόρερ τώρα, ο πλουραλισμός συνεχίζει να είναι εντυπωσιακός με ολοένα και περισσότερους παίκτες να προστίθενται σε αυτούς που έχουν βρει δίχτυα την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Αντρέ Ρικάρντο στο ντεμπούτο του για φέτος με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, κατάφερε να σκοράρει για να κάνει το 3-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό και να γίνει ο 21ος διαφορετικός σκόρερ φέτος σε έναν αριθμό που δείχνει ότι φέτος ο ΠΑΟΚ έχει ως μεγάλο του όπλο την επιθετική πολυφωνία.

Στην ήδη διαμορφωμένη λίστα των σκόρερ του Δικεφάλου φέτος ο εσωτερικός ανταγωνισμός όσο πάει μεγαλώνει, με τον Αντρίγια να κρατάει την πρώτη θέση, ακόμα και αν ο Ντεσπόντοφ είναι… αφηνιασμένος!

  Εντολή Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Αυτός θα εκτελεί τα στημένα - Έκπληξη!

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης πέτυχε το 13ο του γκολ φέτος, ξεφεύγοντας από τον Βούλγαρο που έχει φτάσει τα 11 μετά τα δύο γκολ που έβαλε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός από το blackjack του ΠΑΟΚ στους σκόρερ στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό είχαμε και το 13άρι του Άντριγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος παρά το γεγονός ότι έμεινε εκτός για αρκετά μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού συνεχίζει να είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με τα περισσότερα γκολ στη φετινή σεζόν έχοντας εκτός από τα 13 γκολ και 6 ασίστ.

Η παραγωγικότητα του ΠΑΟΚ βασίζεται εκτός από την ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου κυρίως στον τρόπο παιχνιδιού του, που είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στις προπόνησης. Ειδάλλως δεν θα υπήρχε αυτή η ποικιλία στους σκόρερ και η εμφάνιση τόσων διαφορετικών πρωταγωνιστών από παιχνίδι σε παιχνίδι

Στα εννέα γκολ πλέον είναι από χθες τόσο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, όσο και ο Μπράντον Τόμας, πιάνοντας στην τρίτη θέση τον Τόμας Μουργκ. Ο «Ντέλιας» πλησιάζει ακόμα περισσότερο στο double-double σε γκολ και ασίστ, μιας που πέραν των εννέα γκολ έχει και έξι ασίστ, ενώ ο Ισπανός επιθετικός μετά από ένα σερί μεγάλων χαμένων ευκαιριών, επανήλθε στα γκολ και φαίνεται πως πάει για ρεκόρ καριέρας.

Ο Στέφανος Τζίμας έφτασε τα τέσσερα γκολ φέτος με το ωραίο τελείωμα για το 1-0 αφήνοντας πίσω τον Αλί Σαματα που επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνων Αφρικής και σύντομα θα μπει ξανά στην εξίσωση του rotation από τον Ραζβαν Λουτσέσκου.

  Ο Μίροτιτς φτιάχνει τον τέλειο παίκτη: Επέλεξε έναν Έλληνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλέον, πέραν των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ και του νεοφερμένου Γιόνι Ότο, μόλις δύο παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ είναι αυτοί που δεν έχουν σκοράρει ακόμα. Αυτοί είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης και ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκονγκ.

Υποσημείωση που αξίζει αναφοράς ότι έχουν σκοράρει και αυτοί, αλλά το γκολ του Γιάννη Μιχαηλίδη στο εντός έδρας ματς με την Ελσίνκι τελικά μετατράπηκε σε αυτογκόλ απο την UEFA, ενώ ακόμα και ο ίδιος ο Νιγηριανός αμυντικός του ΠΑΟΚ αναρωτιέται για ποιο λόγο ακυρώθηκε το γκολ που πέτυχε στην Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ.

Το SFINA.GR ετοίμασε και σας παρουσιάζει την ανανεωμένη λίστα των 21 σκόρερ του ΠΑΟΚ με τον εσωτερικό ανταγωνισμό να γίνεται ακόμα πιο πιεστικός για τον τίτλο του πρώτου παίκτη με τα περισσότερα γκολ κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν :

Αντρίγια Ζίβκοβιτς 13

Κιριλ Ντεσποντοφ 11

Μπράντον Τόμας 9

Γιάννης Κωνσταντέλιας 9

Τόμας Μουργκ 9

Μαγκομέντ Οζντόεφ 6

Στέφαν Σβαμπ 5

Τάισον 4

Στέφανος Τζίμας 4

Αλί Σαμάτα 3

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης 3

Ράφα Σοάρες 3

Μπάμπα Ραχμαν 3

Ζοαν Σάστρε 2

Μάρκος Αντόνιο 2

Αντρέ Βιεϊρίνια 1

Τόμας Κεντζιόρα 1

Χάρης Τσιγγάρας 1

Σουαλιό Μεϊτέ 1

Ιβάν Νασμπεργκ 1

Αντρέ Ρικάρντο 1

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο… νέος Σα του Μέντες στο Λιμάνι – Χάλασε μεταγραφή πριν μπει στο αεροπλάνο – Ποιος “έφαγε” Ράντονιτς!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: