Αυτό είναι το βασικό που θέλει ο Αλμέιδα από την ΑΕΚ – Δεν κοιτάει πρόσωπα – Οι σκέψεις για Λιούμπισιτς


Αυτό είναι το βασικό που θέλει ο Αλμέιδα από την ΑΕΚ – Δεν κοιτάει πρόσωπα – Οι σκέψεις για Λιούμπισιτς


Διαφ.

Η Ένωση προετοιμάζεται ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Αργεντίνος τεχνικός προσπαθεί να σκεφτεί τους παίκτες που θα έχει βασικούς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΑΕΚ: Για τα τελευταία νέα της Ένωσης ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε έσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Kώστας Κετσετζόγλου και αναφέρθηκε στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με τους Αρκάδες, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Αργεντινός τεχνικός κρατά κλειστά χαρτιά αναφορικά με την ενδεκάδα, ενώ επανέλαβε το ενδεχόμενο της κοινής χρησιμοποίησης, Λιβάι Γκαρσία και Εζέκιελ Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης.

«Άγνωστο το τι θα κάνει ο Αλμέιδα για την ενδεκάδα με Αστέρα. Του έχει βγει αυτό που έχει κάνει ως τώρα με τον παίκτη πίσω από το φορ να πιέζει στην πρώτη ζώνη άμυνας του αντιπάλου. Δεν τον νοιάζει η διάταξη, αλλά η… κουλτούρα της τακτικής τον Αλμέιδα», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ.

Παράλληλα στάθηκε στο γεγονός ότι η Ένωση μετά από καιρό δεν απασχολείται από τις απώλειες λόγω τραυματισμών, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Λιούμπιτσιτς: «Πρώτη φορά που έχει μόνο έναν τραυματία. Μόνο οι τιμωρημένοι Γκατσίνοβιτς-Γιόνσον απόντες και οι παίκτες που είναι στο Asian Cup. Εκτιμώ ότι θα πάρει χρόνο ο Λιούμπιτσιτς, αλλά θα δούμε σε ποια θέση», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου για τις σκέψεις στο εσωτερικό της ΑΕΚ.

  Παλαίμαχος ΠΑΟ: “Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα” - Ατάκα για Ιωαννίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο… νέος Σα του Μέντες στο Λιμάνι – Χάλασε μεταγραφή πριν μπει στο αεροπλάνο – Ποιος “έφαγε” Ράντονιτς!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: