Σημαντικές απουσίες για Άρη ενόψει Πανσερραϊκού – Επιστροφή στην αποστολή για δύο


Σημαντικές απουσίες για Άρη ενόψει Πανσερραϊκού – Επιστροφή στην αποστολή για δύο


Διαφ.

Οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται για το ματς με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και ο Άκης Μάντζιος έχει να διαχειριστεί δύο κομβικές απουσίες.

Ο Άκης Μάντζιος έβαλε στην αποστολή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό για πρώτη φορά τον Τζούισον Μπένετ, ενώ εκτός έμειναν ο τραυματίας Φαμπιάνο και ο Μάνου Γκαρθία για λόγους αποφόρτισης. Επανέρχονται σε αποστολή οι Πάρντο και Ρουπ. 

Αναλυτικά η ενημέρωση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (03/02), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πως το Sportdog.gr και η Corriere della Sera έπιασαν στον ύπνο τον Κόσμο με την “Είδηση του Αιώνα”!

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

  Ατάκες Ομπράντοβιτς για Παύλο, Δημήτρη και το 7ο του Παναθηναϊκού

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Durasek, Pardo, Rupp, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Φετφατζίδης, Δεληζήσης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (τραυματίας), Jean Jules Mvondo (ανέτοιμος), Manu Garcia (για λόγους αποφόρτισης), Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Κυριαζής, Αγοραστός».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: