Το αποφάσισε ο Τερίμ! Αυτή θα είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟ κόντρα στον Ολυμπιακό


Το αποφάσισε ο Τερίμ! Αυτή θα είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟ κόντρα στον Ολυμπιακό


Διαφ.

Οι Πράσινοι προετοιμάζονται για το ντέρμπι κόντρα στους Ερυθρόλευκους και φαίνεται ότι ο Τούρκος τεχνικός έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα δώσει φανέλα βασικού.

Παναθηναϊκός: Στις επιστροφές των Ιωαννίδη και Χουάνκαρ, που δίνουν παραπάνω λύσεις στον Φατίχ Τερίμ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και στις σκέψεις για την ενδεκάδα των Πρασίνων αναφέρθηκε ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός θα πάει επιτέλους με αρκετά γεμάτο το οπλοστάσιο του, επέστρεψαν οι Ιωαννίδης και Χουάνκαρ και είναι στο χέρι του Τερίμ αν θα τους χρησιμοποιήσει με τον Ολυμπιακό. Να δούμε αν θα είναι κι ο Σπόραρ, που έχει πιθανότητες να είναι αποστολή. Δύσκολα θα παίξει βέβαια, αφού πλέον θα υπάρχει μόνο ένα ματς την εβδομάδα. Έχει περισσότερες επιλογές πάντως.

Φαίνεται ότι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντραγκόφσκι, που τον έχει μονιμοποιήσει ο Τερίμ αν κι εμένα μου έβγαζε πολύ εμπιστοσύνη ο Λοντίγκιν. Δεξιά ο Κώτσιρας, αριστερά το αφήνω ανοιχτό γιατί ο Μλαντένοβιτς έχει πάρει πολλά ματς, αλλά και ο Χουάνκαρ θα έχει τρεις προπονήσεις. Ακαϊντίν και Ούγκο στο κέντρο της άμυνας, που πήγαν πολύ καλά στο Περιστέρι. Στο κέντρο Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας και στα άκρα Μαντσίνι-Μπερνάρ, με τον Ιωαννίδη στην κορυφή. Εγώ, αν με ρωτούσες, θα έβαζα Παλάσιος-Μαντσίνι»

  Ατάκες Ομπράντοβιτς για Παύλο, Δημήτρη και το 7ο του Παναθηναϊκού

Τέλος μιλώντας για το εξώδικο που έστειλε ο Παναθηναϊκός στον Λουτσέσκου ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε πως η ΠΑΕ έκανε το αυτονόητο χωρίς να θέλει να δικαιολογήσει την ήττα από τον ΠΑΟΚ και σημείωσε ότι δεν μιλάμε για μια ομάδα που της αρέσει να δρα στο παρασκήνιο, αλλά η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο… νέος Σα του Μέντες στο Λιμάνι – Χάλασε μεταγραφή πριν μπει στο αεροπλάνο – Ποιος “έφαγε” Ράντονιτς!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: