Ενδεκάδα με Ντραγκόφσκι και Γερεμέγεφ – "Παίζει" του Αράο στα στόπερ – "Δύσκολη απόφαση για Ιωαννίδη"


Ενδεκάδα με Ντραγκόφσκι και Γερεμέγεφ – “Παίζει” του Αράο στα στόπερ – “Δύσκολη απόφαση για Ιωαννίδη”


Διαφ.

Ο Νίκος Παγκάκης θεωρεί πως η ομοιογένεια είναι όπλο για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η καλύτερη χημεία που έχει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τον Ολυμπιακό των πολλών νέων προσώπων είναι ένα όπλο για αυτόν στον αποψινό αγώνα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Παγκάκης.

«Είναι ένα εξάποντο ντέρμπι και ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να χάσει την επαφή με την κορυφή. Με νίκη θα έχει μια σχετική ασφάλεια για την τρίτη θέση και πολύ κοντά σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που παίζουν μεταξύ τους την επόμενη εβδομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση που πήρε στο Περιστέρι, αλλά θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και να αποφύγει τα λάθη απέναντι σε έναν απρόβλεπτο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός. Θα πρέπει να εκμεταλλευτεί πως είναι πιο δουλεμένη ομάδα», ανέφερε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Ο Ντραγκόφσκι έχει προβάδισμα για το τέρμα, ο Χουάνκαρ έχει τον πρώτο λόγο για αριστερά, ο Κώτσιρας θα είναι δεξιά και στόπερ ο Γεντβάι με τον Ούγκο, χωρίς να αποκλείεται να γυρίσει στόπερ ο Αράο. Αν ο Βραζιλιάνος μείνει στο κέντρο, θα παίξει με Μπακασέτα και Τσέριν, ενώ μπροστά θα είναι ο Γερεμέγεφ με τον Μαντσίνι και τον Αϊτόρ. Δεν αποκλείουμε πάντως να μπει στο κέντρο ο Πέρεθ και να γυρίσει στόπερ ο Αράο αντί του Ούγκο», είπε.

Τέλος, για την απουσία του Φώτη Ιωαννίδη είπε: «Η απόφαση να μείνει εκτός αποστολής ήταν δύσκολη, έπρεπε όμως να το ζυγίσουν και με βάση τα παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Tίναξε την μπάνκα” για Μπρινιόλι ο Μελισσανίδης – “Καψόνι” 200.000 από ΠΑΟ – Οργισμένος ο Αλαφούζος!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: