Νικολογιάννης: ’’Ο Μπακασέτας έχει δικαιώσει τον Παναθηναϊκό – Έχει βάλει τη ’’σφραγίδα’’ του’’


Νικολογιάννης: ’’Ο Μπακασέτας έχει δικαιώσει τον Παναθηναϊκό – Έχει βάλει τη ’’σφραγίδα’’ του’’


Διαφ.

Αποθέωσε τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού.

Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και έκανε το δικό του απολογισμό από το πανδύσκολο πρόγραμμα του Τριφυλλιού σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε γενικές γραμμές αντεπεξήλθε σε ένα δύσκολο πρόγραμμα ο Παναθηναϊκός του Τερίμ. Πήρε δυο προκρίσεις στο Κύπελλο, έχασε για λίγο μια νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και έχασε μόνο το ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να συμβεί να χάσεις στην Τούμπα. Θα είναι η πρώτη εβδομάδα που θα μπορεί να δουλέψει με όλους τους παίκτες ο Τερίμ. Είναι κομβικό το ματς στις Σέρρες για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να κάνει το 5/5 για να έχει αποτέλεσμα η νίκη στο ντέρμπι.

Ίσως είναι διαθέσιμος ο Σπόραρ, θα δούμε για Βέρμπιτς. Θα του δώσουν λύσεις οι επιστροφές του Τερίμ. Έχει βάλει τη “σφραγίδα” του από το πρώτο ματς ο Μπακασέτας. Θα είναι από τους παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή. Όλοι ζουν για το πρωτάθλημα. Έχει πέσει εκεί το βάρος και ο Μπακασέτας μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Έχει δικαιώσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τερίμ Vs Καρβαλιάλ… 10-0 – Διώχνει τη “μιζέρια” Γιοβάνοβιτς – Ανέκδοτο με Ρίτσαρντς, Ποντένσε ο… Μιραλάς Νο.2!

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: