Αυτά χρέωσε σε Κορδόν, Άλβες ο Μαρινάκης – "Σύντομα θα έχουμε άλλον προπονητή"!


Αυτά χρέωσε σε Κορδόν, Άλβες ο Μαρινάκης – “Σύντομα θα έχουμε άλλον προπονητή”!


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει σε σημαντικές κινήσεις μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, με τον Πέδρο Άλβες να αποτελεί παρελθόν και τον προπονητή της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ, να μην νιώθει αρκετά ασφαλής.

Νίκος Σταματέλος: Για τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, όπου και αναφέρθηκε τόσο στο τέλος της συνεργασίας με τον Πέδρο Άλβες, όσο και για τα δημοσιεύματα σχετικά με τον μέλλον του Κάρλος Καρβαλιάλ.​

«Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα, να έρθουν δέκα Πορτογάλοι όχι της αξίας των παικτών που ήρθαν. Δεν τους έφερε όλους ο Άλβες… Υπήρχε δυσαρέσκεια για τον τρόπο λειτουργίας του Άλβες, επειδή είχε υποσχεθεί πως μαζί με τον Ναβάρο θα έρθει και στόπερ. Οι εισηγήσεις του ήταν για παίκτες που δεν είναι επιπέδου Ολυμπιακού και εκεί άρχιζε να ραγίζει το γυαλί.

Οι εισηγήσεις δεν είναι μόνο αυτοί που έρχονται και για να καταλήξουμε σε κάποιες μεταγραφές, ξέρουμε πως μπορεί να υπάρξουν 10 εισηγήσεις και να προκύψουν 1-2. Ο Ολυμπιακός και από τον Κορδόν και από τον Άλβες περίμενε περισσότερα, ούτε τον Μαρτίνεθ περίμενε ούτε τον τρόπο που κινήθηκε ο Ισπανός ήθελε ο Ολυμπιακός. Το πλάνο ήταν πως μαζί με τον Ναβάρο έπρεπε να έρθει και ένας κεντρικός αμυντικός.

Ο Καρβαλιάλ είναι λογικό να μην νιώθει άνετα, από τη στιγμή που ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την πρόσληψή του, δεν είναι πια στον Ολυμπιακό. Νιώθω ότι μετράμε αντίστροφα, εκτός και αν συμβεί κάτι συγκλονιστικό. Η λογική εξέλιξη των πραγμάτων λέει πως θα έχουμε σύντομα άλλον προπονητή. Αν ο Ολυμπιακός πάρει κάποιον προπονητή, παρότι δεν έχει φύγει ο Καρβαλιάλ, έρθει σε 10 μέρες ό,τι και αν γίνει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ, δεν μπορεί να του χρεωθεί οτιδήποτε. Δεν πρέπει οι ομάδες να λειτουργούν με τη μουρμούρα του κόσμου», είπε ο Νίκος Σταματέλος.

  Επίσημο! Από το ντέρμπι με ΠΑΟ η μεταβίβαση των διαρκείας της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον “αέρα” ο Καρβαλιάλ – Νέες φήμες για αλλαγή προπονητή στο λιμάνι – Το όνομα που ακούγεται!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: