Εκδικάστηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS – Πότε θα βγει η απόφαση, τι γίνεται με τα πλέι οφ


Εκδικάστηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS – Πότε θα βγει η απόφαση, τι γίνεται με τα πλέι οφ


Διαφ.

Οι ερυθρόλευκοι προσέφυγαν στο CAS για να δικαιωθούν για το διακοπέν ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Εκδικάστηκε σήμερα (06/02) το μεσημέρι στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού σχετικά με την απόφαση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το ματς είχε διακοπεί για τη ρίψη κροτίδας δίπλα στον Χουάνκαρ και οι Πειραιώτες είχαν υποστεί βαρύτατη τιμωρία.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκαν από Έλληνες, αλλά και ξένους δικηγόρους ενώ αμφότερεοι είχαν και από έναν μάρτυρα. Η απόφαση του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου θα βγει πριν από την εκκίνηση των playoffs της Super League. Αυτό, άλλωστε, ήθελαν όλοι οι εμπλεκόμενοι που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και όχι μόνο οι «αιώνιοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάλασαν μεταγραφή Κοβάσεβιτς οι Καρβαλιάλ, Άλβες – Αποφασίζει για προπονητή και… αποδυτήρια με Καρεμπέ!

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο CAS κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, σύμφωνα με την οποία το ντέρμπι είχε κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού και οι ερυθρόλευκοι είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση ενός βαθμού, πρόστιμο και ποινή δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: