"Μύλος" με Μπενζεμά στην Σ. Αραβία – Έφυγε από την προπόνηση της Αλ Ιτιχάντ


“Μύλος” με Μπενζεμά στην Σ. Αραβία – Έφυγε από την προπόνηση της Αλ Ιτιχάντ


Διαφ.

Ο Γάλλος επιθετικός… φωνάζει ότι δεν περνάει καλά στη Σαουδική Αραβία και μάλιστα οι σχέσεις του με τον τεχνικό της Αλ Ιτιχάντ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο έχουν πάει πλέον στα άκρα.

Καρίμ Μπενζεμά: Μπορεί ο Γάλλος επιθετικός να επέστρεψε στις υποχρεώσεις της Αλ Ιτιχάντ, μετά την άρνησή του να συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας, όμως η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας μυρίζει…μπαρούτι μιας και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ δεν απολογήθηκε μπροστά στην ομάδα για την απουσία του όπως ζήτησε ο Αργεντίνος τεχνικός.

Μάλιστα ο Γάλλος συμμετείχε στο πρώτο μισό της προπόνησης της Δευτέρας, ωστόσο αρνήθηκε να κάνει ατομικό πρόγραμμα, όπως του ζήτησε ο Γκαγιάρδο, με τους δύο μάλιστα να έχουν φραστικό επεισόδιο, με τον περσινό κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να αποχωρεί από την προπόνηση και πηγές να αναφέρουν ότι ο Αργεντίνος τεχνικός ήταν αυτός που τον έδιωξε.

Πλέον αυτό που γίνεται σαφές είναι πως ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ξένο σώμα στην Αλ Ιτιχάντ, με το πρόβλημα για την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία είναι πως ο Γάλλος δεν μπορεί να αποχωρίσει μιας και έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος και πλέον θα μείνει πια επ’ αόριστον εκτός ομάδας μαζί με τους κομμένους και τους τραυματίες.

  Οι σκέψεις για την 11άδα της ΑΕΚ και οι απουσίες για Λεωφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενημερώθηκε ο Καρβαλιάλ για… Γιάνσεν – Η πρώτη εμφάνισή του στο γήπεδο, ραντεβού σήμερα με Μαρινάκη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: