Αυτά ισχύουν με τις ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ μετά τους Τάισον, Μουργκ – Οι δύο υποθέσεις και οι Μεϊτέ, Αντόνιο


Αυτά ισχύουν με τις ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ μετά τους Τάισον, Μουργκ – Οι δύο υποθέσεις και οι Μεϊτέ, Αντόνιο


Διαφ.

Την Παρασκευή ο Τάισον υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και χθες έκανε το ίδιο ο Τόμας Μουργκ ανανεώνοντας την συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ.

 

ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή ο Τάισον υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και χθες έκανε το ίδιο ο Τόμας Μουργκ ανανεώνοντας την συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ. Όμως υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που τυπικά τον προσεχή Ιούνιο μένουν ελεύθεροι. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Βιεϊρίνια αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να την προσεγγίσεις όπως τις υπόλοιπες.

Πολύ απλά διότι ο αρχηγός από το περασμένο καλοκαίρι είχε πει δημόσια πως αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν ως ποδοσφαιριστής και
προφανώς αυτός είναι που θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου τελειώνει και το συμβόλαιο του Ζίβκο Ζίβκοβιτς και μένει να φανεί αν ο ΠΑΟΚ θα έχει τη διάθεση
να του καταθέσει πρόταση ή θα αναζητήσει αλλού τον τερματοφύλακα που θα είναι πίσω από τον ακλόνητο Κοτάρσκι.

  Τρελαίνει κόσμο η Τορίνο, πάτησε κορυφή - Στην 4αδα η Έμπολι

Επίσης ο Στέφαν Σβαμπ, ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, ολοκληρώνει το καλοκαίρι την συνεργασία του. Σε αντίθεση με τον Τόμας Μουργκ που ήδη συμφώνησε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συζήτηση του Σβαμπ σε εξέλιξη με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Υπάρχουν και οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται δανεικοί στον ΠΑΟΚ και αν θέλει να τους κρατήσει πρέπει να αγοράσει τα δικαιώματα τους από τις ομάδες που τους απέκτησε ή να ανανεώσει το δανεισμό τους αν αυτό καταστεί δυνατό.

Αρχικά ο Μεϊτέ με τον ΠΑΟΚ να πρέπει να δώσει στην Μπενφίκα το ποσό των 4.000.000 ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του. Μια ανάλογη περίπτωση είναι ο Κεντζιόρα που αγωνίζεται δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου. Με την υποσημείωση όμως πως ο ΠΑΟΚ θα διαπραγματευτεί απευθείας μαζί του, αφού το συμβόλαιο του με τη ουκρανική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Δανεικός είναι και ο Μάρκος Αντόνιο και για να τον κρατήσει πρέπει να καλύψει τη ρήτρα που έχει βάλει η Λάτσιο και είναι στα 6.5 εκατομμύρια ευρώ.

  Ατάκες... φωτιά για Τσάλοφ: Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κατάλληλος για το επίπεδο του

Τέλος πρέπει να σημειώσουμε πως και ο Μπράντον Τόμας ολοκληρώνει το μονοετές συμβόλαιο του αλλά υπάρχει όρος στο τρέχων που φέρνει την αυτόματη ανανέωση αν συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών και προφανώς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή του.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έκανε ποτέ πρωταθλητισμό ο Γιάνσεν – Εξελίσσει και πουλάει “χρυσό” τους νέους – Καρβαλιάλ όπως Γιοβάνοβιτς


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: