Αποκάλυψη Τσακίρη: "Αυτή είναι η πιθανή 11άδα της ΑΕΚ – Ενδιαφέρον αν θα συνεχιστεί η κυριαρχία Αλμέιδα επί Λουτσέσκου"


Αποκάλυψη Τσακίρη: "Αυτή είναι η πιθανή 11άδα της ΑΕΚ – Ενδιαφέρον αν θα συνεχιστεί η κυριαρχία Αλμέιδα επί Λουτσέσκου"


Διαφ.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη για την ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Γιώργος Τσακίρης.

Σχετικά με τις απουσίες της ΑΕΚ για την Τούμπα, ανέφερε: «Πηγαίνει στην Τούμπα με προβλήματα η ΑΕΚ, όμως έχουν επιστρέψει και αρκετοί παίκτες. Ο Σιμάνσκι και ο Άμραμπατ είναι δύο παίκτες που πιθανότατα θα έπαιζαν βασικοί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είναι πάντως η πρώτη φορά που η ΑΕΚ έχει πάρα πολλές επιλογές, περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο Αλμέιδα».

Όσον αφορά τις αναμενόμενες επιλογές του Αλμέιδα για την 11άδα, σχολίασε: «Προβάδισμα αριστερά έχει ο Ρότα και δεξιά ο Σιντιμπέ. Θέλει έναν λίγο πιο aggresive παίκτη από τον Πήλιο στα άκρα. Ο Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Βίντα και Κάλενς στα στόπερ. Στα χαφ ο Γιόνσον με τον Πινέδα, με δεξιά τον Ελίασον και αριστερά τον Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ και στην κορυφή της επίθεσης έχει μικρό προβάδισμα ο Λιβάι Γκαρσία».

Τέλος, σχετικά με την τακτική προσέγγιση του αγώνα, επεσήμανε: «Θέλει μεγάλη προσοχή στις δεύτερες μπάλες το ματς, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχιστεί η κυριαρχία του Ματίας Αλμέιδα απέναντι στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Δύσκολο ματς, είναι σε καλό φεγγάρι ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να προσέξει τις μεταβάσεις η ΑΕΚ».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

  Γιατί δεν πούλησε τον Βόλο ο Μπέος- Μεγάλη επένδυση, συνεργασία με Αταλάντα


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: