Αποθέωση από Θεσσαλονίκη! "Παίκτης ευρωπαϊκού επιπέδου ο Μεϊτέ – Ο Κωνσταντέλιας είναι το σημείο αναφοράς"!


Αποθέωση από Θεσσαλονίκη! "Παίκτης ευρωπαϊκού επιπέδου ο Μεϊτέ – Ο Κωνσταντέλιας είναι το σημείο αναφοράς"!


Διαφ.

Ο δημοσιογράφος Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος που βρέθηκε στην Τούμπα και περιέγραψε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας αποθέωσε τον Μεϊτέ μιλώντας στο Metropolis 95.5: «Χαιρόμουν να βλέπω τον Μεϊτέ από τον ΠΑΟΚ όπως και τον Πινέδα από την ΑΕΚ.

Τον Μεϊτέ τον είχα δει από κοντά και στο Περιστέρι και στο ματς της Κυριακής. Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είναι ένας παίκτης ευρωπαϊκού επιπέδου. Εχει ένα τεράστιο εκτόπισμα και δύσκολα μπορείς να του πάρεις τη μπάλα» ενώ αναφέρθηκε και στον Κωνσταντέλια: 

«Το παλικάρι είναι σημείο αναφοράς και ποτέ δεν μπορώ να δεχθώ πως δεν πρέπει να ξεκινά βασικός. Εδώ ο Αλμέιδα τον αποθέωσε και είπε πως επειδή μπήκε στο γήπεδο, έπρεπε να θυσιάσει τον Πινέδα. Είναι σημείο αναφοράς ο Κωνσταντέλιας». Μιλώντας για τη μάχη του τίτλου είπε: «Νομίζω πως το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι το πιο σημαντικό μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει, ξαναμπαίνει στο κόλπο και θεωρώ πως είναι η τελευταία του ευκαιρία. 

Αλλά αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ προφανώς και θα συνεχίσει πρωτοπόρος και μπορεί να τερματίσει έτσι στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Εκείνο που μετρά στα πλέι οφ, επειδή τα ματς είναι συνεχόμενα και όλα ντέρμπι, είναι ο βάθος του πάγκου. Ο ΠΑΟΚ εκεί έχει το πλεονέκτημα απέναντι σε όλες τις άλλες ομάδες. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάζει πρόσωπα από παιχνίδι σε παιχνίδι και η ομάδα να συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εκεί εντοπίζω το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ. Προφανώς και αυτό δεν αφορά σε όλες τις θέσεις. Μόνο ο Αγιαξ που έπαιζε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο μπορεί να το είχε πετύχει αυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει επίθεση φωτιά και προφανώς αυτό καλύπτει και τις όποιες αδυναμίες που μπορεί να έχει στη θέση του φορ. Εχει πετύχει ο Λουτσέσκου να παίρνει πολλά πράγματα στην επίθεση χωρίς να τα περιμένει όλα από τον φορ του. Στην Ευρώπη δεν είναι πολλοί οι φορ».

  Είναι επίσημο! Στην ΑΕΚ ο Μαρσιάλ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: