Καμπανάκι από τον Νίκο Καραγεωργίου για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: "Λουτσέσκου και Αλμέιδα φοβήθηκαν ο ένας τον άλλον"!

Ο Νίκος Καραγεωργίου κρούει το καμπανάκι για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ο Λουτσέσκου και ο Αλμέιδα ένιωσαν φόβο ο ένας απέναντι στον άλλον!

Καμπανάκι από τον Νίκο Καραγεωργίου για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Λουτσέσκου και Αλμέιδα φοβήθηκαν ο ένας τον άλλον!


Διαφ.

Στην εκπομπή Δίκη στο Open φιλοξενήθηκε ο προπονητής Νίκος Καραγεωργίου και σχολίασε το ντέρμπι των Δικεφάλων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ υποστηρίζοντας ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ματίας Αλμέιδα φοβήθηκαν ο ένας την τακτική του άλλου. Ακόμη μίλησε για τη συνέχεια της σεζόν και την κατάσταση στην ελληνική διαιτησία.

Αρχικά ο κ. Καραγεωργίου μίλησε για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Κατά γενική ομολογία έπαιζαν οι δύο ομάδες οι οποίες σκοράρουν πιο εύκολα από τις υπόλοιπες. Μέσα από ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, δεν θα έχουμε να θυμόμαστε πολλά από αυτό το ντέρμπι, και οι δύο ομάδες πήραν αυτό που τους άξιζε, από έναν βαθμό. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας και τον παράγοντα άδειο γήπεδο. Το άδειο γήπεδο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον ρυθμό ενός παιχνιδιού. Το γεμάτο γήπεδο δίνει μια έξτρα ώθηση στους παίκτες, είτε των γηπεδούχων είτε των φιλοξενούμενων, για να δημιουργήσουν περισσότερες προϋποθέσεις για να πετύχουν γκολ.

Και οι δύο προπονητές φοβήθηκαν ο ένας τον άλλον. Και οι δύο ήταν ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε για να αντιμετωπίσει μια ΑΕΚ που στα τελευταία δύο χρόνια τον κερδίζει συνέχεια. Και η ΑΕΚ ήρθε κουμπωμένη, με δύο μόνο παίκτες μεγάλης αξίας, τον Λιβάι Γκαρσία και τον Πινέδα, που μέσα από αυτούς πήρε και τον βαθμό. Διαφορετικά δε θα έπαιρνε ούτε τον βαθμό.

Αν το αποτέλεσμα ήταν θέμα εκτελεστικής δεινότητας καθώς η ΑΕΚ βρήκε το γκολ στην μοναδική αξιόλογη φάση της: Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε ποτέ με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού επί Λουτσέσκου. Πάντα ο ΠΑΟΚ χτίζει τις επιθέσεις του ξεκινώντας από τον τερματοφύλακα. Ο τερματοφύλακας ποτέ δε συμμετείχε στο παιχνίδι, πάντα με τη μία έδινε μια κλωτσιά στην μπάλα που μεταφερόταν στο αντίπαλο μισό του γηπέδου για να διεκδικηθεί εκεί από τον σέντερ φορ, από τους στόπερ, τους αμυντικούς χαφ διότι στα προηγούμενα παιχνίδια σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα τα τελευταία δύο χρόνια όταν προσπάθησε να παίξει όπως παίζει, η ΑΕΚ έκανε τα κλεψίματα και σημείωσε τα γκολ. Αυτό το σταμάτησε ο Λουτσέσκου φοβούμενος ότι με αυτόν τον τρόπο θα δεχτεί γκολ και προσπάθησε να παίξει διαφορετικά. Αυτό το διαφορετικό έκανε τον ΠΑΟΚ μέτριος ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Όταν έφαγε το γκολ φαντάζομαι ότι κατάλαβαν ότι χάνουν το παιχνίδι και έπρεπε να δώσουν το κάτι παραπάνω. Σιγά-σιγά προσπάθησαν. Έκαναν μία-δύο προϋποθέσεις για γκολ, ήρθε στο 89’.

  Ατάκες Ομπράντοβιτς για Παύλο, Δημήτρη και το 7ο του Παναθηναϊκού

Αν άργησαν οι αλλαγές: Ο Λουτσέσκου τις αλλαγές τις κάνει από το 60’ μέχρι το 70’ εκτός από τον Ντεσπόντοφ που τον έβαλε ακόμα πιο νωρίς. Να μη σταθούμε γιατί δεν έπαιξε από την αρχή ο Ντεσπόντοφ, και ο Ζίβκοβιτς είναι πολύ μεγάλος παίκτης για τον ΠΑΟΚ, είναι από τους καλύτερους που έχει.

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: