"Βόμβα" από παλαίμαχο παίκτη: "Παρουσιάζει υπεροψία ο ΠΑΟΚ"


“Βόμβα” από παλαίμαχο παίκτη: “Παρουσιάζει υπεροψία ο ΠΑΟΚ”


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά και του Ολυμπιακού.

Γιώτης Τσαλουχίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου μίλησε αναφορικά με το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας, χαρακτηρίζοντας το ως το μεγαλύτερο ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε και στην επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου για εκτεταμένο ροτέσιον.

«Το πιο δυνατό ντέρμπι στην Ελλάδα είναι αυτό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, με τη δύναμη της έδρας να παίζει ρόλο. Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε το ροτέσιον, έχει μία πολύ καλή ομάδα, αλλά καμία φορά εμφανίζει μία υπεροψία και φάνηκε με τον Παναθηναϊκό. Ο Λουτσέκσου μπορεί να είναι ένας πολύ καλός προπονητής αλλά κάνει και αυτός λάθη, όπως όλοι μας».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι μία καινούργια ομάδα και η άφιξη του νέου προπονητή μπορεί να αλλάξει μία ομάδα και να την κάνει καλύτερη με σταθερό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν είχε τώρα και να βγάλει καλύτερα αποτελέσματα».

Προσθέτοντας: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε, είναι ο πιο πλήρης ομάδα σε κάθε θέση. Ο Ντεσπόντοφ μπορεί να μυρίσει το γκολ, να είναι παντού, κάνει κινήσεις υψηλού επιπέδου και οι εμφανίσεις της ομάδας είναι έργο προπονητή και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να περιορίσει το ροτέσιον εκεί που πρέπει», είπε ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις Κούγια για Αλαφούζο και Γιοβάνοβιτς – “Υποχείρια της ΑΕΚ 4 ομάδες – Να ανησυχεί ο ΠΑΟΚ”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: