Τότε οι οριστικές αποφάσεις για Κωνσταντέλια ενόψει Ολυμπιακού


Τότε οι οριστικές αποφάσεις για Κωνσταντέλια ενόψει Ολυμπιακού


Διαφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αρχίσει να καταλήγει στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει, με τα ερωτηματικά πάντως να είναι αρκετά.

ΠΑΟΚ: Για τα τελευταία νέα του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, όπου αναφέρθηκε εκτός των άλλων στις σκέψεις του Λουτσέσκου με τα πρόσωπα στην βασική ενδεκάδα.

«Έχει ζητήματα ο ΠΑΟΚ, όπως αυτό του Τάισον που είναι σοβαρό για τη λειτουργία της ομάδας. Έβγαλε και κάποιες ενοχλήσεις, αλλά ευκαιρία βρήκαν να τον προφυλάξουν αφού δεν θα παίξει την Κυριακή. Ο Κωνσταντέλιας ανακτά δυνάμεις, αύριο θα αποφασιστεί αν θα καλύψει το κενό του Τάισον στα αριστερά. Σιγά σιγά ενσωματώνεται και ο Εκόνγκ, επέστρεψε στις προπονήσεις και από εβδομάδα θα επιστρέψει».

Όσον αφορά τα πλάνα του Λουτσέσκου: «Πιθανό να γίνει αλλαγή στα φορ. Φαβορί είναι ο Σαμάτα για την Κυριακή, και για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό ο Μπράντον Τόμας».

Για το αν στον ΠΑΟΚ βλέπουν ως τελικό το ματς με τον Ολυμπιακό: «Τέτοια εξάποντα παιχνίδια έχουν μεγάλη σημασία. Ειδικά με τον Ολυμπιακό που έχει μείνει πίσω, αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον αφήνει έξω από τη διεκδίκηση της πρωτιάς. Έτσι όπως έχει κυλήσει η χρονιά, είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις Κούγια για Αλαφούζο και Γιοβάνοβιτς – “Υποχείρια της ΑΕΚ 4 ομάδες – Να ανησυχεί ο ΠΑΟΚ”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: