Απίστευτος Μορόν! Έτοιμος να σπάσει… στοιχειωμένο ρεκόρ


Απίστευτος Μορόν! Έτοιμος να σπάσει… στοιχειωμένο ρεκόρ


Διαφ.

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι με το οποίο ο Αρης πήρε προβάδισμα στο Περιστέρι ήταν το 12ο φετινό του Λορέν Μορόν με την Κιτρινόμαυρη φανέλα.

Άρης: Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι με το οποίο ο Αρης πήρε προβάδισμα στο Περιστέρι ήταν το 12ο φετινό του Λορέν Μορόν με την Κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Ισπανός παραμένει στην κορυφή της λίστας των σκόρερ στη Λίγκα, έχοντας αφήσει πίσω του Μιριτέλο και Καρλίτος οι οποίοι έφτασαν τα 10 γκολ, αλλά το εντυπωσιακό στην περίπτωση του επιθετικού του Αρη είναι ότι πάει να σπάσει ένα ρεκόρ 15ετίας!

Σκοράροντας στο Περιστέρι, ο Μορόν «έπιασε» στη λίστα των Ντεμπά Νίρεν ο οποίος είχε σκοράρει 12 γκολ τη σεζόν 2002-03 σε σύνολο 22 αγώνων και χρειάζεται ένα ακόμη για να ισοφαρίσει την επίδοση του Χαβιέρ Κάμπορα (13 γκολ), η οποία παραμένει η κορυφαία στη σύγχρονη ιστορία του Αρη σε βάθος 15ετίας, κι αν πετύχει δύο τέρματα τότε θα γράψει ιστορία καθώς θα ξεπεράσει και τον Αργεντίνο και θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που θα έχει πετύχει από 14 γκολ και πάνω μέσα σε μία σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως κρίνοντας από τη συχνότητα με την οποία “εκτελεί” τις αντίπαλες εστίες ο Μορόν πολύ δύσκολα δεν θα καταφέρει να κάνει ρεκόρ, αφού μαζί με τους αγώνες των play off απομένουν συνολικά ακόμη 13 για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

  Το πήρε πάνω του ο Καρυπίδης! Ομάδα πήγε να... κλέψει Κουάισον από τον Άρη

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Δικαιώνει” Ολυμπιακό ο Βαρούχας – “Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του ΠΑΟΚ – Κόκκινη Πασχαλάκη” (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: