Ο Οικονόμου έδωσε βαθμό… χρυσάφι στον Παναιτωλικό και ’’τελείωσε’’ την 6αδα για Αστέρα! (Hls)


Ο Οικονόμου έδωσε βαθμό… χρυσάφι στον Παναιτωλικό και ’’τελείωσε’’ την 6αδα για Αστέρα! (Hls)


Διαφ.

Ισοπαλία στη ματσάρα του ”Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, με τα ”καναρίνια” να παίρνουν το βαθμό στις καθυστερήσεις.

Τι ματσάρα είδαμε στην Τρίπολη; Ο Αστέρας έμεινε στην ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 2-2 και τους Αρκάδες να ”χαιρετάνε” την εξάδα. Η ομάδα του Πετράκη πήρε πόντο που ισούται με… χρυσάφι στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία, με τον Οικονόμου να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Το φοβερό παιχνίδι!

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 42΄. Ο Γιαμπλόνσκι έκανε τραγικό λάθος εκτός περιοχής και ο Ντίας έκλεψε την μπάλα, πατώντας περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-1. Ο Αστέρας απάντησε αμέσως και στο 45′ ο Μιριτέλο με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής βρήκε δίχτυα για το 1-1.

Οι παίκτες του Ράσταβατς πίεζαν και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 64΄. Ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ, ο Ζουκάνοβιτς με κεφαλιά βρήκε στόχο κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 90+1′, ο Οικονόμου πήρε την κεφαλιά και βρήκε δίχτυα φέροντας το παιχνίδι στα ίσα για το 2-2.

  Η μαμά κατέστρεψε τη μεταγραφή διάσημου παίκτη - Eίχε ένα ασυνήθιστο αίτημα

Το θρίλερ είχε και συνέχεια, μιας και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναιτωλικός λίγο έλειψε να…κλέψει τη νίκη με τον Ζοάο Πέδρο να βγαίνει φάτσα με την αντίπαλη εστία, ωστόσο άνοιξε το κοντρόλ και ο Γραμματικάκης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 97΄ο Τσάβες έκανε φοβερή επέμβαση σε σουτ του Μπαρτόλο μέσα από την περιοχή, με τον Αστέρα να χάνει τεράστια ευκαιρία για το 3-2. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες (87΄Χουχούμης), Λύρατζης, Γκος (69΄Βαλιέντε), Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Κρεσπί (86΄Παλάσιος), Καλτσάς, Μιριτέλο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης (77΄Τσάβες), Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε (76΄Πέδρο), Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας,, Πέρες, Χουάνπι, Φρ. Ντουάρτε (66΄Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (75΄Στάγιτς), Ντίας (84΄Λομονάκο).


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: