Που να μην είχε και τον Αρεολά, η Ουέστ Χαμ…
Μπορεί οι «Hammers» να μην έχουν ακόμη πανηγυρίσει νίκη, μες στο ’24, να προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες και ο Αλφόνς Αρεολά να δέχτηκε 11 γκολ (3από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 6 από την Άρσεναλ, 2 από τη Νότινγκαμ Φόρεστ) σε ισάριθμα παιχνίδια, εάν όμως η Γουέστ Χαμ δεν είχε κάτω από τα δοκάρια της τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα ίσως να είχε δεχτεί πολλά περισσότερα.
Ο 30χρονος διεθνής Γάλλος γκολκίπερ πέτυχε την απόκρουση της αγωνιστικής εμποδίζοντας τη Νότινγκαμ να πανηγυρίσει ακόμη μεγαλύτερη νίκη στο «Σίτι Γκράουντ».
Όσον αφορά στη Γουέστ Χαμ, που πανηγύρισε την τελευταία της νίκη στις 28 Δεκεμβρίου (0-2 στο Λονδίνο, στο «σπίτι» της Άρσεναλ), και έκτοτε είχε 4 ισοπαλίες (με Μπράιτον, Μπρίστολ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπόρνμουθ) και 4 ήττες (πάλι από τη Μπρίστολ στο Κύπελλο, από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0, από την Άρσεναλ 0-6 και τη Νότινγκαμ 2-0), φημολογείται όλο και περισσότερο έντονα η απομάκρυνση του Σκοτσέζου προπονητή, Ντέιβιντ Μόγιες που πέρυσι είχε οδηγήσει τα «Σφυριά» στην κατάκτηση του Conference League.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
“Στο ΟΑΚΑ… δαγκώνουμε! Πρέπει να κερδίζουμε όλα τα ματς”
-
Αγγελόπουλοι-Μπαρτζώκας άκουσαν για Τσουκαλά; – Οι 555 βολές και ο Γουόκαπ!
-
Τέλος οριστικά για τον Ολυμπιακό – Τον πήρε ο Κορμπεράν στη Βαλένθια