
Έκανε… χαμό η “συμμορία” του Αλμέιδα στην κοπή της πίτας
Μεγάλες… στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ, με τον Αργεντίνο τεχνικό της ομάδας και το επιτελείο του να δίνει… ρεσιτάλ.
ΑΕΚ: Το απόγευμα της Δευτέρας (19/2) ο σύνδεσμος παλαιμάχων της Ένωσης έκοψε την ετήσια πίτα του στην OPAP Arena και το παρόν έδωσε μεταξύ άλλων και ο Ματίας Αλμέιδα, με την κάμερα μάλιστα να τον καταγράφει να απολαμβάνει τα λουλούδια στο τραπέζι του, ο συνεργάτης του Αουγκουστίν Σαλαζάρ να τραγουδά μαζί με τον Πάνο Κιάμο, ενώ παρέα στον Μίμη Δομάζο στον… χορό έκανε ο κινησιολόγος Φάμπιο Αλβάρες.
Δείτε το βίντεο της ΑΕΚ
@aekfc Στιγμές απο την γιορτή των Παλαιμάχων της ΑΕΚ #aekfc #aekfcseason2023_2024 #fy #fyp #team #footballteam #football #greekfootball ♬ πρωτότυπος ήχος – AEK FC
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Αποθέωση Ερυθρού Αστέρα σε Ολυμπιακό – “Αδέλφια μας χρόνια πολλά”
-
Ομάδα “μοιράστηκε” φωτογραφία μοντέλου του OnlyFans (ΦΩΤΟ)
-
Αθανασίου: “Ποδοσφαιρική αποτυχία στον ΠΑΟ” – Η εκτίμηση για Βιτόρια